reklama

Ciąża po 40

Malfi co to ta gradówa? A ja poza tym, się czujesz??

Asia to już chyba ino, ino...szkoda , że się nie odzywa, mam tylko nadzieję, że u niej wszystko gra:tak:

Ollena no nie ma letko, mogłabyś u mnie się podszkolić, ale do tego potrzebny jest duzy ruch, żeby maksymalnie duzo ras zobaczyć i podszlifować te popularne, a to jest możliwe w takich zajeb..ście dobrze prosperujących salonach. A gdzie Ty chesz potem strzyc, w PL czy w IRL? ja juz łapki zacieram, bo 2-3 luty jest u nas miezynarodowa wystawa psów. Planujemy z naszym stowarzyszeniem akcję kwestową na niej, a przy okazji pooglądam szorściako- długowłose piekności w wystwowch fryzurach, popatrze jak ich właściciele robią na bóstwa, ach lubię to !!!:-D Póki co u mnie kicha w strzyżeniu:-(

reklama
Azula normalnie dziurka zaraz sie w smoczku powiekszyla i zrobila sie dziura na cm;) mala nie nadarzala lykac, co nowy smoczek to co chwile mi sie tak robilo wiec stwierdzilam, ze lepiej kupic taki specjalny za 7eu i miec na dluzej jak co chwile psuc zwykle za ta sama cene.

Ollena to jakieś dziadowskie smoczki były.:tak:Kłaczku to teraz na 40-tki tak łatwo się wkupić:szok: wystarczy zezwierzęciały małż:crazy:,a kiedyś to się śpiewało z przytupem .Ja proponuję wszystkim nowym dziewczynom o 20-tej dnia dzisiejszego krakowiaka z hołubcami odtańczyć przed swoim zwierzakiem (może być w postaci ślubnego z braku laku):-)

Azula to wkupienie to dotyczyło mamuś małolatek, przed 40 ( ja swoje odtańczyłam, a miało być wokół ratusza z pieśnią na ustach i z przytupem)
teraz od 30 grudnia jestem szanowną zdrową czterdziestką ( i pomyśleć jaki mi się wydawał stary "40-latek" 20 lat temu:-))

Aksarai no Ciebie odhaczymy skoro szacowną 40-tką zostałaś sto lat ,a co najmniej jeszcze 40-stu w zdrowiu:-DPS ,a czy wszystkie muszą się wkupić w ten sam sposób??? Kłaczku jako ekspertka od wkupnego decyduj

Ostatnia edycja:
U nas sa takie np ryżowe albo np kleik kukurydziany albo z mm .A mi dziewczyny na maju poradziły właśnie te niemieckie są z mm ponoć mogą dziecko podtuczyć zamówiłam na allegro bo inaczej tej milupy się nie kupi .Doszły dziś i Amelce bardzo smakowało ale Amisia malutka i bardzo ruchliwa więc chcę jej maksymalnie dużo kalorii dostarczyć

Ja psa mam :) Zatem wkupiona :) Małża nie mam, ino konkubina :) :) :)
DSC06875.jpg

A to mój Staś :)

DSC00035.jpgDSC09943.jpg

Majuska- gradówka, to coś podobnego do jęczmienia, tylko, że usodawia się pod powieką górną lub dolną (a nie na skraju powiek). Do tego to dziadostwo jest takie, że im dłużej na oku, to tym mniejsze szane na wyleczenie farmakologicznie, bo to się wczepia coraz bardziej). dwa lata temu walczyłam z tym dziadostwem u mojego Kubusia. Wszyscy lekarze dawali skierowanie na zabieg do szpitala. Jako, że Kuba był dopiero co po wycięciu migdałków, nie chciałam by ponownie był znieczulany ogólnie. W końcu trafiłam na panią doktor, która powiedziała, że Kuby nie ma co ciąć, bo musieliby mu wręcz poszatkować powieki (tyle miał ognisk zapalnych). Walczyliśmy pół roku- kompresy, masaże, maści...i udało nam się rozmasować to g..no.

Ja czuję się dobrze, mogę robić już stoliczek z własnego brzucha:-):-D. generalnie póki co, to najlepsza moja ciąża!!!!!!!

reklama
Azula Milupa ma jedyne kaszki bez dodatku cukru :)
A smoczki nie dziadowskie bo Aventu :)

Kielbasa doszla, boczki, poledwiczki itp Prawie z mm sie pozabijalismy dzis z tego powodu..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry