axarai
dziecioholiczka......
Kłaczku piękne dzieło sztuki! Ja tu na forum też mam koleżankę, u której zamawiam takie cuda. Teraz zamówiłam czapulę Tygryska dla Kacusia:-)
Azula ja kupiłam Humane bananową od 4 miesiąca, i daje małej łyżką na spróbowanie, ale się zastanawiam, czy ona sobie tylko mymla i wypluwa, czy coś łyknie przy okazji. Chociaż beka rasowego puściła po tym mymlaniu.
Ja Adi zaczynam coś dawać, bo ona ostatnio bardzo nie lubi mleka w dzień. w nocy to łoi jak szalona, a w dzień wierci się , ogląda butelkę, jak bym jej jakiś inny badziew tam wlała, i zjada nawet 60.
Ollena nie lubi szokolade? A to się gagatek urodził:-)
Azula ja kupiłam Humane bananową od 4 miesiąca, i daje małej łyżką na spróbowanie, ale się zastanawiam, czy ona sobie tylko mymla i wypluwa, czy coś łyknie przy okazji. Chociaż beka rasowego puściła po tym mymlaniu.
Ja Adi zaczynam coś dawać, bo ona ostatnio bardzo nie lubi mleka w dzień. w nocy to łoi jak szalona, a w dzień wierci się , ogląda butelkę, jak bym jej jakiś inny badziew tam wlała, i zjada nawet 60.
Ollena nie lubi szokolade? A to się gagatek urodził:-)
.Anka przecież Ty se kości poobijasz jak można .Robert ma u mnie minusa
rozpacz była tak ogromna, że dziecko prawie dostało spazmów... czy któraś z cycowych mam miała sytuację, że dziecko bojkotowało butelkę? 
dobrze, że Twoja córeczka to taka fajna grzeczna dziewczynka