D
delete
Gość
Dzień dobry
Jest biało.Jeszcze chwilę temu świeciło słońce. Pospaliśmy do 8:30 choć Królewna obudziła nas o 5 bo stała miedzy nami głośno wyjąc. Była głodna !
Wiecie ? Cos jest w tym zostawianiu resztek. Moj robi dokladnie tak samo. A juz najbardziej irytujące jest ,ze cokolwiek wezmie nie odkłada na miejsce. Np ręcznik. Wyciera ręce to ręcznik zdejmuje z wieszaka i zostawia an pralce zamiast odwiesić.
Wkurza mnie jeszcze sposób jedzenie obiadu. Otóż MM najpierw zjada ziemniaki , potem mięso a na koniec surówkę. W sumie nie powinno mnie obchodzić co robi na swoim talerzu a jednak mnie to irytuje
Jest biało.Jeszcze chwilę temu świeciło słońce. Pospaliśmy do 8:30 choć Królewna obudziła nas o 5 bo stała miedzy nami głośno wyjąc. Była głodna !
Wiecie ? Cos jest w tym zostawianiu resztek. Moj robi dokladnie tak samo. A juz najbardziej irytujące jest ,ze cokolwiek wezmie nie odkłada na miejsce. Np ręcznik. Wyciera ręce to ręcznik zdejmuje z wieszaka i zostawia an pralce zamiast odwiesić.
Wkurza mnie jeszcze sposób jedzenie obiadu. Otóż MM najpierw zjada ziemniaki , potem mięso a na koniec surówkę. W sumie nie powinno mnie obchodzić co robi na swoim talerzu a jednak mnie to irytuje

albo na resocjalizację na Wenus:-)pomysł niezły ale mam niewielkie fundusze na wybudowanie rakiety więc się spytam .Czy wspólnymi siłami damy radę .No więc Pomożecie???????;-)Marzenko Ty zdrowiej .Mam nadzieję ,że te leki zadziałały i już dobrze będzie.Fajnie ,że Misiek pracę ma w końcu będzie jak ma być czyli dobrze:-).Zoyka Julcia zdrowa ,a mała rehabilitacja + basen nikomu na złe nie wyjdą.Swoją drogą Amelia to też nerwuska i pięknie zaciska pięści i krzyczy(niestety po tym palancie swym ojcu rodzącym podłapała
).Ja mamą cycową jestem(kilka chwil z rana bo dziecko się samo oducza:-() ale Amisia 2540 przy urodzeniu miała więc od początku ją trochę mm dokarmiałam dlatego nie wiem ani ja ,ani ona co to butelkowstręt.Aniu owocnych dyskusji z Robertem swoją drogą też teraz po info ,że on "budowlaniec" wcale się nie dziwię ,że ma remontowstręt