Marzena197235
Fanka BB :)
Majuska nic nie pisalam nie chcialam zapeszyc , poszedl od poniedzialku i to nie bylo nic pewne ze tam zostanie jednak wczoraj przyniosl ubranie robocze to znak ze wszystko dobrze i praca bedzie, w niedziele corka wyjechala do pracy do niemiec , tak ze zaczyna sie ukladac chociaz w tym kierunku , ja sie rozchorowalam ale dzieki sasiadce dalismy rade , dzisiaj o niebo lepiej sie czuje chyba dochodze do ladu ,
Zoyka niunia moja miala eeg robione na spaniu ale jej do tylka wlali taki plyn do tylks i ona w ciagu 5 minut spala tak ze spokojnie badanie zrobili
Ja wam moge pomoc w budwie rakiety ale mojego nie wysylam na Marsa za dobrego mam chlopa i nie mam o co sie przyczepic
Pod koniec stycznia nastepna chemia na sama mysl slabi mnie
Zoyka niunia moja miala eeg robione na spaniu ale jej do tylka wlali taki plyn do tylks i ona w ciagu 5 minut spala tak ze spokojnie badanie zrobili
Ja wam moge pomoc w budwie rakiety ale mojego nie wysylam na Marsa za dobrego mam chlopa i nie mam o co sie przyczepic
Pod koniec stycznia nastepna chemia na sama mysl slabi mnie

.Marzenko Majuska ma rację pomiń w myślach te zabiegi i skup się na tym jak już będzie po