D
delete
Gość
Heloouu,
Dziecior mnie wykończył. Usypiając Julkę ,sama usnęłam na dywanie.Darła się o nie wiadomo co. Moja panna zaczyna pokazywać rożki. Dzisiaj normalnie się wściekała. Gdy nie chciałam jej dać czegoś to darła się i sama nasłuchiwała jak jej to wychodzi. Gdy dawałam coś innego- rzucała tym ze złością. Było to komiczne ale i wkurzające.
Lodówka czysta jak nigdy
Jak to dobrze,że dzisiaj piątek.
Olena jak to Ty dużo jesz ?
Kłaczku - Karol ma po prostu rozepchany żołądeczek i dlatego mieści w nim 8 pierogów.
Dziecior mnie wykończył. Usypiając Julkę ,sama usnęłam na dywanie.Darła się o nie wiadomo co. Moja panna zaczyna pokazywać rożki. Dzisiaj normalnie się wściekała. Gdy nie chciałam jej dać czegoś to darła się i sama nasłuchiwała jak jej to wychodzi. Gdy dawałam coś innego- rzucała tym ze złością. Było to komiczne ale i wkurzające.
Lodówka czysta jak nigdy

Jak to dobrze,że dzisiaj piątek.

Olena jak to Ty dużo jesz ?
Kłaczku - Karol ma po prostu rozepchany żołądeczek i dlatego mieści w nim 8 pierogów.
I z tego co pamiętam chyba sie odchudzałaś powiedz jak to robisz bo ja ważyłam jesienią 65 ,a teraz 67
,a nie jem dużo:-(
, fiu,fiu gotować on umie a kolacji dawno mi nie robił ,wiec czekam teraz w swoim wyjściowym dresie, zaraz dziecie położe no i zobaczymy co mi upichci, więc Mars na razie odwołany
??

Kaci będzie miał przycinane migdały, ale i tak nie mogę spać z nerwów.