aga7602
Fanka BB :)
Zoyka- Julka boska-jakie ona ma włoski a oczyska to najbardziej widać
U nas dzisiaj hardcore przy usypianiu-moja córa to wie kiedy urządzić histerie-odechciało mi się drineczka,siedze smętnie z Cola bez wkładki, i nie wiem czy typowa histeria, typu przyjdź mama i mnie ponoś na rękach czy zęby- mój dzieć ma ich juz 11
-aż 3 czwórki już jej wyszły ,a dziś dopatrzyłam się że jedna 3 juz na wylocie-kurcze do 8 miesiąca była bezzębna a teraz zęby stadami idą.
Humor mi padł-nawet kolacja uczyniona przez mego M mnie nie wzruszyła
U nas podobnie jak u Kłaczka-mała trzyma się spodni i patrzy coby jeszcze ściągnąć
U nas dzisiaj hardcore przy usypianiu-moja córa to wie kiedy urządzić histerie-odechciało mi się drineczka,siedze smętnie z Cola bez wkładki, i nie wiem czy typowa histeria, typu przyjdź mama i mnie ponoś na rękach czy zęby- mój dzieć ma ich juz 11
-aż 3 czwórki już jej wyszły ,a dziś dopatrzyłam się że jedna 3 juz na wylocie-kurcze do 8 miesiąca była bezzębna a teraz zęby stadami idą.Humor mi padł-nawet kolacja uczyniona przez mego M mnie nie wzruszyła
U nas podobnie jak u Kłaczka-mała trzyma się spodni i patrzy coby jeszcze ściągnąć
..chłopina biedny stoi i zmywa gary , a Ty go na Marsa chcesz wysyłać..oj Ty niedobra Ty