Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No way, nie puszczę na żadnego Marsa! Po pierwsze - bo zostawianie Idiotycznych Resztek to pierdoła, pośmiać się można ale ja sobie tym nie zatruwam życia. Po wtóre - mój biedny mąż by się chyba fatalnie czuł w takim ściśle męskim gronie. Pewnie by znalazł jakąś jaskinię i tam zastygł na lata w pozie medytacyjnej. Chyba, że istnieje marsjańska opera. Po trzecie - bo któż inny by ze mną wytrzymał? A po czwarte , bo dziś usłyszałam " wiesz, nic mi w życiu tak nie wyszło jak ten Robal ( ksywa Maksa) no i związek z Tobą..."I to w jakąś godzinkę po tym jak paskudnie na biedaka pysk wydarłam...Ciekawa jestem w jakiej roli Flo widzi swojego małżona na Marsie??może jakiś "rejestrowacz" ilości Idiotycznych Resztek??
![]()

nawet wieszać na nogawce się może, żaden dzieć do tej pory się nie wieszał, ewentualnie zachowywał bezpieczną odległość około 1 m , jak by co.
..ale poszydzić możemy chyba nie;-)
( czy wasi faceci też obwą****ą leżący np. druga dobę w lodówce żółty ser , lub wędlinę , lub cokolwiek innego i pytają się z przestrachem w oczach czy to jest jeszcze jadalne?? 
)

...naszła mnie wena

..teraz już wlewam w siebie zimnego Leszka