• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Zoyka ludzie którzy go adoptowali stwierdzili, że jednak chyb anie podołają takiemu wyzwaniu jak mocno wystraszony i uciekający pies i nie chcą go narażac na taki żywot , więc chyba lepiej jak będzie u nas w przytulisku......no i nie przeskoczysz ...ale dziś dostałam sporo róznych telefonów w sprawie adopcji i kroją nam się 2 nowe domki dla innych psów, może sie uda :)

reklama
Majuska czyli to nie był dla niego dobry dom. Tak, myślę.

Też bym chciała pomagac w schronisku. Jednak nie dałabym rady gdybym patrzyła na psi los i na to co ludzie potrafią zrobić.

Ollena - wiesz miałam taki pomysł, ale.... nastawiam sobie budzik w telefonie i obawiam się, że jak go ściszę, to budzika nie usłyszę. Myślę, że po prostu kolegę trzeba ubić... na drugi raz niech użyje mózgu.

Witajcie.

Jak mam teraz R w domu [ma urlop] ,to moją calą organizację dnia wzieło w diabły.
Zdrowia dla przeziębionych ,szybkiej rekonwalescencji poszpitalnej dla dzielnego "migdałkowego "zucha.
Gratuluję postępów rozwojowych,zębuszków maluchom.
Kłaczku współczuję bólu-tak jak dziewczyny piszą też polecam leczenie zimnem- u mnie np wystarczy zamrożony ręcznik ,lub termofor.
Ja po jasełkach Ali ,,dziś jedziemy do Cieszyna,w niedzielę na "80"-tkę.
Pozdrawiam wszystkie

Dzień dobry z kawą :-)
Majuska - Paćkę już chwaliłam, ale tu też mogę pochwalić :-D dziewczyna jest po prostu boska, widać, że do wszystkiego co robi podchodzi z dużym zaangażowaniem ;-)
No i smak na sushi mi się nadal utrzymuje...

Przytulaski :happy2:
Zobacz załącznik 531662

Nie pamiętam czy tu pisałam, ale mój syn ma nową super zabawkę - torebkę ryżu :-D

Dzień dobry.

Moj Marud śpi. Jakas siła wyższa kazała jej wstać dzisiaj po 6 i teraz odsypia w najlepsze a Rodzice zombi.

Andzike. Torebka ryżu ? Dam Julce tez. Moze i jej sie spodoba :-D

Zoyka - fajnie się przesypuje między rączkami, super szeleści, a i torebka jest dość solidna, a przynajmniej Kacper nie opracował jeszcze jak ją otworzyć ;-)
Idziemy poćwiczyć :-)

Cześć,
powoli szykujemy się do wyjścia do GP. Znowu mrozi więc trzeba będzie małą ubrać jak na Syberię :no: i pomysleć że chodziłyśmy już w grudniu tylko w sweterkach, ech.... z dziką radocha obserwuję jak na lawetach wożą auta po stłuczkach albo takie, które miały problem z odpaleniem przy -5 :tak:
Biedrona obudziła się w nocy i zaczęła konwersację z Tabrisem, która polegała na tym że pies mlaskał wylizując sobie łapy a ona mlaskała do psa :-D po 40 minutach zasnęła przy pełnym ignorowaniu z mojej strony prób zaczepiania mnie celem pobawienia się :))
Torebka z ryżem to świetny pomysł, tylko woreczek musi być mocny. Przy drapieżcach z zębami długo raczej cały nie będzie :-D
Andzike super zdjecie!!! :))

reklama
U nas wróżka zębuszka jeszcze nie zarobiła, więc Kacper bawi się zwykłą torebką ryżu, prosto z pudełka ;-)
Fajnie, jak dzieciaki zaczynają wchodzić w interakcję z psami, co nie? :-D
Czekamy na babcię i idziemy na spacer - nie lubię sama chodzić z wózkiem, nudzi mi się... :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry