Klaczku dobrze, ze takowe znalazlas. Jakie smaki?
Mia zadnych sokow ani herbatek nie toleruje. Kiedys jeszcze herbatki, teraz juz nie tknie, jedynie wode ale to dobrze.
Azula to zalezy kogo wynajmiesz, u naszych sasiadow w PL ostatnio robil gosc lazienke, 4tygodnie sie bawil (plyteczek mieli malutkich duzo) i od dniowki mial placone. Nie spieszyl sie To nie tak wie, ze teraz robia od roboty, kazdy robi od czego chce a Ty placisz tak jak chcesz..
Mia zadnych sokow ani herbatek nie toleruje. Kiedys jeszcze herbatki, teraz juz nie tknie, jedynie wode ale to dobrze.
Azula to zalezy kogo wynajmiesz, u naszych sasiadow w PL ostatnio robil gosc lazienke, 4tygodnie sie bawil (plyteczek mieli malutkich duzo) i od dniowki mial placone. Nie spieszyl sie To nie tak wie, ze teraz robia od roboty, kazdy robi od czego chce a Ty placisz tak jak chcesz..

Dzięki Bogu młoda waży tylko 6 kg
zapisał clotrimazol i kazał przyjść za tydzień, jakoś powątpiewam w grzybicę bo niby skąd? Ja zamiast recepty anty dostałam nakaz umówienia się w Family Planning przy czym okazało się to niemozliwie bo ustnie umówić nie chcą a na infolinii każą dzwonić do 16.00, a niby o której dzwoniłam? 12 była
będę musiała jeszcze raz spróbowac ustnie w przychodni
Ja po wizycie u ginki zbadała wsio OK od jutra rigevidon wróciłam do starch tabletek wiem jak na nie reagowałam ,a nie mam ochoty na eksperymenty Amelia odmówiła definitywnie współpracy przy cycowaniu.Cerazette zresztą prawie 40 zł opakowanie ,a za rigevidon 17 za 3 opakowania dałam dla mnie to sporo