reklama

Ciąża po 40

Klaczku dobrze, ze takowe znalazlas. Jakie smaki?

Mia zadnych sokow ani herbatek nie toleruje. Kiedys jeszcze herbatki, teraz juz nie tknie, jedynie wode ale to dobrze.

Azula to zalezy kogo wynajmiesz, u naszych sasiadow w PL ostatnio robil gosc lazienke, 4tygodnie sie bawil (plyteczek mieli malutkich duzo) i od dniowki mial placone. Nie spieszyl sie To nie tak wie, ze teraz robia od roboty, kazdy robi od czego chce a Ty placisz tak jak chcesz..

reklama
Ostatnia edycja:
Ollena, jablka, winogrona, ananas, sliwka, cytrusy typu pomarancza, grapefruit i mandarynka, ale tego nie kupujemy, no i przecierowe z serii Karotka. Najwiecej idzie jablka, winogron i karotki w kazdej odmianie.

Hallo Kobitki!!!!
Dużo buziaków dla Amelki i Mii z okazji 8 miesiączków!!!

Azula Majuska dziewczynki słodkie!!!
Majuska dobrze, że masz taką dużą kuchnie, jest gdzie sprzęty wyrzucać
:-D Moje chłopaki nigdy przenigdy nie wyciągali nic z szafek, ani nie ruszali tego co na szafkach miała. Zobaczymy jak panna, ona przecież z Wenus.
Flo Kaci jako jedyny miał tą trzydniówkę, i przez 3 dni faktycznie miał 39 non stop, i później go wysypało.dziadek Kłaczek dzieci uwielbiają schody, ciągną do nich jak ćmy:-) U nas dziadek nie zamknął furtki u góry, i Emil zjechał w chodziku na pół piętro, jak miał 7 miesięcy.
Katrina no masz przyłapana na nieścisłości:-p Dzięki Bogu młoda waży tylko 6 kg:-D
Malfi Kacek miał przycinane 2 migdały, 3 mu zostawili, i usuwane polipy, jak na razie ani razu nie musiałam dać mu nic przeciwbólowego.
Anka to nic poczekamy na kabelek!
Andzi Malutki świetnie wygląda z psiakiem! Więcej zdjęć mile widziane!!!
Kaci już ok, 3 razy chodziłam w nocy posłuchać jak pięknie śpi, i nic nie słychać!
Ada po szczepieniu też ok, nawet temperatury dużej nie miała.

Ostatnia edycja:
Axarai, usmialabys sie... U nas bramki sa na dole schodow, na gorze schodow i trzecia w drzwiach salonu. Ta ostatnia bardzo sie przydaje kiedy jestesmy w domu oboje, a ja cos robie w kuchni - maly Rajmundowi nie nawiewa za mna. Z reszta salon w zasadzie jak duzy kojec, tylko moj lap tu nie jest zabezpieczony.

Flo trzydniówka to biegunka z wysoką niesamowicie temperaturą a potem wysypka, bez kaszlu.
Malfi gratulacje połówkowego, oby tak dalej maluch się rozwijał i rósł :-D
Mia zyczenia dla solenizantki z buziolami :-D
Byłam u GP, wg niego Wanda ma grzybicę :szok: zapisał clotrimazol i kazał przyjść za tydzień, jakoś powątpiewam w grzybicę bo niby skąd? Ja zamiast recepty anty dostałam nakaz umówienia się w Family Planning przy czym okazało się to niemozliwie bo ustnie umówić nie chcą a na infolinii każą dzwonić do 16.00, a niby o której dzwoniłam? 12 była :wściekła/y: będę musiała jeszcze raz spróbowac ustnie w przychodni

Anka, niekoniecznie. Temperatura tak, biegunka i wysypka nie zawsze. U nas np. byla goraczka i to ciezka do zbicia, po czym wysypalo i koniec. Wiem, ze czasem nawet nie sypie, tylko po prostu goraczka mija i zadnych poza nia objawow nie ma.

Majuska pogapie na to Przytulisko pozniej. A jakie klimaty sa w Kundelku? Jak zobaczylam twoja kuchnie to mojej mi sie tak bardzo zachcialo...bardzo bardzo! A Packa demolke robi widze konkertna, ale Mia juz podobna a jeszcze nawet nie raczkuje;-)
No i dzieki za link, na bank pojadymy! :-))

Aniu grzybice? a jak to wyglada Ty mi powiedz jeszcze raz...
Wspolczuej motki z tym wszystkim.

klaczku czyli urozmaicenie :-)

reklama
Ania Grzybica:szok:,a pies tak czasem nie nabawił się gdzieś ,a może skorzystałaś z jakiejś publicznej przewijalni i z tąd to świństwo.Ja kiedyś na plaży grzybicy stóp dostałam po jednej bytności:szok:No albo ten lekarz się myli:-(:tak:i to jednak uczulenie ale tymczasem smaruj małą pupkę i za tydzień na bank będzie wiadomo bo jakie inne wyjście:eek:Ja po wizycie u ginki zbadała wsio OK od jutra rigevidon wróciłam do starch tabletek wiem jak na nie reagowałam ,a nie mam ochoty na eksperymenty Amelia odmówiła definitywnie współpracy przy cycowaniu.Cerazette zresztą prawie 40 zł opakowanie ,a za rigevidon 17 za 3 opakowania dałam dla mnie to sporo:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry