reklama

Ciąża po 40

Majuska - co daj spokój, co daj spokój ?

Chcę umrzeć na starość !

To ja np sie odchudzam , jem jogurty i dziwię się ze nie chudnę. A okazuje się ze nie chudnę bo jogurty maja syrop glukozowo-fruktozowy który powoduje ze wszystko co jemy zamienia się w tłuszcz :eek:

reklama
Ja nie wiem od czego GP sie bierze.

Zoyka ja tez sie odchudzam Ci powiem, spodnie mam ciasne, wkurza mnie to, no wiec 3 dni nie jem slodczy, nie jem bulek (jadlam tonami ostatnio) i tylko pelnoziarniste pieczywo i moze ruszy. Jeszcze Chodakowska mam zamiar cwiczyc na dniach, nawet Reeboki do cwiczen i biegania zakupilam wczoraj :-))

Axa pogratuluj synowi ,a raczej obu :tak::-D.Zoyka no i jak tu zeszczupleć:eek:ja też znów 2kg na+ :wściekła/y:.Dziewczyny prosze doradźcie iść z małą do tego lekarza czy nie ma takiej potrzeby też nie bardzo lubię szwendać się po przychodniach bo z tam tąd najszybciej choróbsko można przywlec :blink::-(

Ania Ollena i Kłaczek to te GP w wolnym tłumaczeniu powinno brzmieć Goowno poradzi:biggrin2:

Normalnie Cie kocham!:-D

GP to lekarz pierwszego kontaktu, cos jak u nas rodzinny. No, axarai, pieknie! moj syn tez zdal od strzala, a to ponoc nie lada sztuka. Ja na motorek 3 razy podchodzilam. Raz podeszlam, drugi raz byl ten sam egzaminator wiec mu tylko pokazalm fucka i poszlam sie umowic na trzecie podejscie, zaznaczajac ze z tym bucem nie bede zdawac, za 3 razem zdalam od strzala. :-D
Ollena, Chodakowska jest super, ale wbrew pozorom strasznie daje popalic. Tez to dorwalam i tylko czekam zeby reka popuscila bo z bolaca nie daje rady.
Zoyka, jogurty naturalne tak, owocowe juz nie. No i czytaj sklady...

osz,ile tu się dzieje :)
anka_d - padłam ze śmiechu:-D:-D:-D ale podziwiam Cię kobieto bo ja globułek nie trawię:no: jak byłam u ginki po jakieś tabletki to powiedziała mi, że dopóki karmię to żadnych brać nie powinnam...Dopiero jak przestanę karmić... A i tak do proszków moje zaufanie spadło odkąd okazało się, że jestem w tym 0,01% na które proszki nie działają - i tak mamy Kacpra :-D

Pociąg do sushi okazał się dziś nie do pokonania i zamiast ciepłego obiadu była zimna ryba:-) miodzio :-)

kłaczek - gratuluję samodzielnie jedzącego dziecka :happy2: A propos - zastanawiam się nad burakiem - kiedy wprowadzałyście? w jakiej formie?
Azula - ja to panikara jestem, a przychodnię mam pod nosem, więc jak tylko coś mnie niepokoi to idę sprawdzić dla świętego spokoju. W ten sposób udało nam się dwa tygodnie temu zdusić zarazę gorączkową w zarodku.
:-)
Ollena - sto lat dla Mii :)

Przyznam się, że rzadko czytam składy jeśli kupuję coś dla siebie do jedzenia... co innego dla Kacpra

Trzeci dzień butelki z kaszką zamiast cycka - póki co nie słyszę rozpaczy z sypialni, więc chyba dobrze chłopakom idzie... :happy2:

Miłego wieczoru życzę :-)

Zoyka no bo to chodzi ogólnie o indeks glikemiczny, jak coś ma wysoki to nażresz się tym szybko, ale tez potem szybko cie znowu ssa, jak jesz produkty o niższym indeksie to dłużej nie odczuwasz głodu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Indeks_glikemiczny
ja uwielbiam browar, który ma zajebiście wysoki indeks glik. no i mam przechlapane, ale nie potrafie sobie odmówić...a na schudnięcie nie ma nic lepszego jak ruch, diety to rozwiązanie chwilowe

Ostatnia edycja:
reklama
hełoł Dziewczynki :-D
Z okazji ukończenia 17 miesiąca donoszę uprzejmie, że KTOŚ mi Kubula zepsuł. Dwie nocki budzi się bestia o 3, wciągnął butle i ... zaczął brykać radośnie. Wczoraj Pan Monsz się nim zajął ... bez komentarza, ale sobie poleżałam w łózku - dziś nasz dzień zaczął się o 4:30 ? Zobaczymy co dziś będzie.
Z rzeczy zabawnych - Pan Monsz zaczął kichać a Kubula zaczął mu podawać chusteckzi :-D Wszystko wyłacza z kontatow na szczęście naucvzył się już włączać...
Zoyka jak się odchudzasz to nie jedz jogurtów owocowych :-( bo to ma kalorii od ... Ja muszę sie zacząc trochę ruszać, pomijam że ma koleżanka zza biurka pożera takie ilości paluszków, ciasteczke, cukierasków i czekoladek że szok... Musze przestać uczesniczyć w tym tuczu, nieco wiecej się ruszać i już.
Kubuli staram się nie poi soczkami ale jeśli kupuję to te:
Naturalne soki owocowe - Tłocznia soków Katarzyna Tomasz Rembowscy
można je kupić w Piotrze i Pawle (chyba tak sie ta sieciówka nazywa) i zamówić bezpośrednio u producenta.
Aniu rozbawiłaś mnie :-D Chyba powinniśmy przestać marudzić na polską służbę zdrowia, nie jest tak źle :-D Znajomego żona dostała udaru ? pękł jej tętniak ? leży w szpitalu włoskim, przez miesiąc nie zrobili kompletnie NIC a jej stan nie pozwala na transport do Polski.
Takiego smaku narobiłyście mi, ze chyba jutro zamiast mielonych będzie sushi :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry