reklama

Ciąża po 40

Zoyka no jak sie nie odchudzasz jak napisalas, ze sie np odchudzasz? ;-))
A ja musze, bo teraz wlasnie sobie siedze w portkach, rozporek mi sie rozchodzi a wszystko wylatuje gora. Masakra.

Klaczku daje podobno Ewka w kosc tak, ze dowiaduje sie czlowiek o istnieniu miesni o ktorych nie mial pojecia. Pozyjemy, zobaczymy..

reklama
Misia buziaczki dla Kubula :-).Misia ja tylko tyć potrafię może wiosna mnie zmobilizuje do dietki i ruchawki:tak: współczuję "słodkiej" współpracownicy bo ciężko sie nie tuczyć przy obfitości biurka sąsiadki:eek:

Azula dzięki i ucałuj Amelke :-) nie wiem kiedy to zleciało i tak sobie powtarzam każdego dnia.
A ma sąsiadka ... czekolada na raz ... duże merci - czasem dwa dni to wielkie takie, paczka paluszków codziennie, teraz jada te "chlebki" ryżowe ... minut kilka i po opakowaniu ... Technika jedzenie serka wiejskiego: otwarcie serka, cukierniczka pełna cukru i ładuje w serku jedna łyzeczka, druga, trzecia, czwarta ... jak da radę to jeszcze kolejna i kolejna ... aż nie da sie tego wymieszać ... a potem wciąga - muszę wyjśc bo słysze jak jej ten cukier zgrzyta ...
ser z pomidorem ? rzodkiewką? jogurt naturalny - jak TO TO można jeść, :no:

Misia sąsiadkę masz albo z problemami albo głupią albo kamikadze ;-)

Kilka miesięcy i wyhamuje :D

Olena napisałam "Np" w odniesieniu do przykładu.
Chciałabym się odchudzić ale widać mam za małą motywację bo tyle jest lenia we mnie ,ze jak pomyślę ile wyrzeczeń, bólu, potu.. to mi się odechciewa.

Najlepszego dla Kubulka z okazji kolejnych urodzinko-miesięczninek i buziak od ciotki Ani :-D Misia bądź uprzejma logowac się na skype i nie zapominać o tym :)))
Azula tekst boski z GP... zakwiczałam radosnie i żeby nie wyjśc na rasistke to mój GP jest bezowy... jest tak beżowy że popsuty banan przy nim jest biały :-D a mówiłam że nie lubię ciapatego? :)))
Axa gratulacje dla synów z okazji zdania prawka teraz i w przeszłości :)))

Dorwałam dzisiaj swojego corela, zaczynam męczyć i sobie przypominać... chcę wejśc na działalnośc gospodarczą i tworzyć reklamy wizualne jak dawno temu w PL. Babrałam się w tym zawodzie ładne 15 lat... wróce na stare stanowisko pracy przy ekranie 21":)) Proste naklejane na wystawy i samochody. Mało pracy, duże pieniądze jak się złapie zlecenie. Poćwiczę, przypomnę sobie jak funkcjonuje corel i ruszam z reklamowaniem swojej firmy zeby podłapać pierwszych klientów. Potrzebny mi tylko ploter, ale na razie mogę zlecać wycinanie komuś innemu a sama tylko kleić. Szybko, prosto i z dochodem :-D

Ollena, owszem. Cwiczenia WYGLADAJA bardzo spoko, ale po kilkunastu minutach czujesz bardzo dziwne fragmenty swego ciala.
Majuska, dokladnie o to chodzi z IG. Po prostu produkty o wysokim IG powoduja gwaltowny wzrost poziomu glukozy we krwi, wiec organizm wywala insuline zeby to rozladowac, w efekcie poziom glukozy spada i jestes glodna od nowa. A to co tak szybko zostalo rozladowane, organizm skrzetnie magazynuje. Dlatego cukrzycy maja zajefajna dietke na chudniecie.

No właśnie, ileż to lasek schudło w ciązy, bo sie okazało, że im na teście glukozowym cukrzyca wyszła i trzeba było dietkę mieć ;) Misia ta laska to jaką ma wagę? Sa takie ewenementy, że wdoopczają wszystko i nie tyją.....np. taka Andzike to jak przecinek wygląda, ze 40 kg waży :) Zoyka tyje sie tez od chleba, makaronu i ziemniaków , nie musisz słodkiego jeść, generalnie to sie tyje od węglowodanów, wcale nie od tłuszczu ;)

reklama
cóż ... ma tak 164 cm i 42 jest nader ... obciśnięty :-D nosiła 34/36 - w ciazy poleciało jej ponad 30 kg, zrzuciła to a teraz nadrabia gbo 40 lat minęło i metabolizm zwolnił ...
Tylko nie wpadajcie na pomysł diety wg Duncana - bo to zabija.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry