kłaczek
Fanka BB :)
Andzike, jak mi powiedziala lekarka ze chleb, ziemniaczki itp. won, to pierwsza reakcja byla ze z glodu skonam, a tu zonk - da sie spokojnie zyc bez "bazy". Jakis czas funkcjonowalam bez takich rzeczy i waga mi ladnie spadala. Po prostu obiadek opiewal na miesko i wiadro warzyw, a chleba nie mialam kiedy jesc. W tej chwili tez z reszta malo kiedy siegam po kanapke, ale jem normalne obiady z kartofelkiem, czesto z paniera... Paniery sa wybitnie duporobne...
Anka, mnie stres nie ratuje, a wrecz pograza bo ja z tych co stresy zajadaja. No, chyba ze taki juz ekstremalny, to chodze i rzygam - tez malo zdrowa opcja.
Ollena, z Montignaca tylko tabelke uzywalam. Madre tam jest oparcie na IG produktow, reszte mozna sobie spokojnie samodzielnie ustawiac.
Anka, mnie stres nie ratuje, a wrecz pograza bo ja z tych co stresy zajadaja. No, chyba ze taki juz ekstremalny, to chodze i rzygam - tez malo zdrowa opcja.
Ollena, z Montignaca tylko tabelke uzywalam. Madre tam jest oparcie na IG produktow, reszte mozna sobie spokojnie samodzielnie ustawiac.
)A jeszcze właśnie jak Ankę o ciapatym poczytałam to właśnie na National geografic coś tam akurat oglądałam o służbach brytyjskich szukających nielegalnych emigrantów.I było o takim muzułmańskim ciapaku hinduskim i jego dwóch żonach(ciekawe jak to w prawie brytyjskim jst chyba wolno mieć jedną żonę?)I oni przebywali nielegalnie ale co lepsze załatwiali podrobione papiery i pieczątki innym (za kasę) o wyuczonym zawodzie ,dyplomy itp) i większość z kilku tysięcy odnalezionych sfałszowanych dokumentów opiewała o zawód lekarza
).Skomentowana to w następujący sposóbcyt"ciekawe ilu z nich pracuje jako lekarze)Więc się nie dziwię ,że tam jest tak cudna opieka medyczna jak DR Google był (jeśli w ogóle) jedynym profesorem uczącym zawodu lekarza