reklama

Ciąża po 40

Dziewczyny, ja bym tak najpierw chciala wiedziec co tam sie w tej lapie tak naprawde dzieje bo poki co to jeden dr twierdzi ze sciegna, drugi ze miesnie... Jakby cos, to ja na tej rece nie spie.
Ech... Padaka... Za to Karol coraz smielej probuje sil w samodzielnym chodzeniu, milo mi z tego powodu.
Odwolalam jutrzejsze szczepienie - nie bede smarkacza szczepic, musi byc zupelnie zdrowiutki.

reklama
klaczku dlatego kocham PL za to, ze ide do lekarza konkretnego i wiem co mi jest a nie tu durnowaty GP, ktory niby wie wszystko a tylko udaje, ze wie i wciska kit. Jakbym nie miala mamy pielegniarki to bym byla zielona i sluchala co on do mnie gada a tak to nie dam sobie wmowic *******, za duzo wiedzy mam na niekrore zdrowotne tematy.
Ja bym z ta reka do specjacjalisty prywatnie poszla a jak nie to do PL poleciala... nie ma co zwlekac. Powinnas miec jakas rehabilitacje, lasery czy inne masaze. to jest AZ reka.

Gratulacje przekazane :-) Mama i córa czują się dobrze, nie wiedzą jeszcze kiedy je wypiszą, bo nie obyło się bez komplikacji - łożysko nie chciało się odkleić, musieli łyżeczkować.
Azula - ja też mam zdecydowaną większość ciuchów po kimś. Na szczęście część znajomych zdecydowała się na dzieci wcześniej, więc teraz korzystamy ;-)

No ja mojego dziś mogę tylko pochwalić :-) wcześniej wrócił, zrobił obiad, a teraz turla się z Kacprem :-D

Zapanował błogi spokoj i cisza w domu... mój poleciał oglądać jakieś skanery do odcisków palców celem weryfikacji ludzi, niech ogląda i potem to ma być wykorzystane w klubie. Ma chłopak zabawę :-D
Zoyka w domu wszyscy lubią ryby poza mną, Wanda wręcz uwielbia pod każdą postacią. Na wigilię mało mi palców nie obgryzła tak się zajadała smażoną rybką :-D
Andzike przekaż gratulacje i ode mnie dla mamy i małej Felicji :-D

W ogóle dzisiaj był przymrozek w nocy, czekam na ocieplenie bo niby zapowiadali na koniec tygodnia. Leje mi się z nosa a pozostałe objawy są na ukończeniu - trochę kaszel mnie drażni - jutro idę do GP na obowiązkowy przegląd podwozia i możę wcisnę Wandę bo dostała jakiegoś uczulenia i nie mogę sobie z nim poradzić od kilku dni. Ma mocno czerwoną pupę i dla mnie to pampki albo chusteczki ją uczuliły. Zmieniłam juz, ale trzeba te zmiany skórne teraz czymś smarować żeby zeszło.

Moje dziecko jest rybożercą. Tak wcinała dorsza, ze az prawie nie nadążałam podawać. Teraz spi na dywanie bo w Bujaczku nie chciała.

Azula
a Ty nie dostawałaś ciuszków od kogoś ? TAk mi się kiedyś wydawało.

Kupiłam to. Ceny średnio okazyjne ale mi się podobały.

NEXT z brokatową dziewczynka rozm 80 CUDNA (2899734277) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ST.BERNARD getry jak jeasny KWIATY rozm 80 (2899735652) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CARTER'S___ Polarowy Cudo Komplet Serca r.18 m-cy (2909218534) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3 FIRMOWE BLUZECZKI NEXT , TOPOLINO , EARLY DAYS (2907134293) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Moja mama kupuje gazety o dzieciach i czyta od deski do deski. :szok:

Kupila tran Julce Möller's Baby Tran Norweski

kłaczku a Ty sobie nie nadwyrężyłaś od tych robotek ? moze za dużo trzymasz w jednej pozycji rękę ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ollena, nie polece teraz do PL bo:
- nie stac nas na podroz
- Karol nie ma jeszcze paszportu - patrz wyzej - a z Rajmundem go nie zostawie bo Rajmund musi pracowac.

Do specjalisty, czy na zabiegi musi kierowac gp, a ten uznal ze sprawa jest spowodowana przeciazeniami, ktorych nie da sie uniknac, czyli biednas bos glupia, glupias bos biedna. :eek:

Moge probowac isc jeszcze raz do gp i drzec ryja ze ja tak zyc nie moge bo co to za zycie, kiedy nawet wciagniecie gaci na wlasna d... boli? Tyle moge.

Zoyka dostałam raz jedną pakę taką na 50-56 czasem ktoś coś pojedynczego da resztę kupowałam i dla Ameliany i dla Borysa przeważnie na allu .Ten dresik śliczny:-)No nie mam niestety znajomych z dobytkiem inwentarza :-(.Anka z tą pupą Wandy idź bo uczulenia nie są fajne ,a eliminowałaś już te chusteczki i pieluchy bo z czegoś ma te zaczerwienienia

Zoyka wszystkie ladne, tylko zwroc uwage na ten komplet Carters, mnie tez sie podobaly z tymi kamizelkami ale jak to zobaczylam w TKMAXX to strasznie to cieniutkie i mizerne.

klaczku a szpital? podnioslas dziecko i nagle umarlas z bolu. To byloby najlepsze wyjscie.

Ania GP podwozie? przeciez oni tyle wiedza o tym co o uszach czy zebach, ja bym nie dala takowemu tam zagladnac. Zreszta po co, z PL dopiero przylecialas;)

Zoyka, bo dopiero doczytalam... Raczej nie. Teraz to i tak mniej dlubie niz np. w ciazy jeszcze, kiedy nie musialam sie odrywac do dziecka - wtedy siedzialam na okraglo i nic sie nie dzialo.

Ollena, a ktos uwierzy w TAKI kit? Bo co? Musialby miec miejsce jakis uraz - zerwanie sciegna, miesnia, uszkodzenie stawu... Innej opcji nie ma. Jakby to bylo ze podnioslam dziecko i pierdyknelo w plecach, to zgoda, ale reka... Ja tego nie czuje. Nie wiem co by sie moglo niby stac.

reklama
Azula oczywiscie że wymieniłam od razu i pampki i chusteczki. w PL nic się nie działo a tutaj po 3 tygodniach pojawiło się paskudztwo. Dlatego potrzebna jest jakaś maść.
Ollena wiem, że oni nie mają o niczym pojęcia ale obowiązkowo badanie w kierunku raka szyjki wraz z wymazem co oznacza przegląd podwozia + antykoncepcja.
Kłaczek mogło nastąpić uszkodzenie nerwu więc mogło pierdyknąć raz i żebyś teraz miała tę rękę obolałą i koniecznie z biegającymi mrówkami. Raz podniosłaś źle dziecko, coś ucisnęło na nerw i boli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry