Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
spała do 6 dostała flachę i pospałyśmy do 9:30 :-)Tak ,że nie źle.M dziś w domu więc został obdarzony gąsienicą -córuś i poszli na spacer na cmentarz.Posprząta te świąteczne znicze zapali lampkę:-(tyle różnych rzeczy ciągle mi go przypomina nieraz się popłaczę od tak
.Malfi gdzieś u nas na maju coś jedna dziewczyna pisał ,że jest jakiś syndrom dzieci nospowych.Idź koniecznie do gina nie przemęczaj się i zaglądaj do nas częściej
Zoyka ja z dziećmi się kąpałam i Amisia na moje mycie włosów reagowała wprost przeciwnie (płaczem)teraz się już przyzwyczaiła
.Katrina Ollena Majuska i komu jeszcze no Marzence (co obraziła się na nas ,że na FB jest ,a do nas nie zajrzy:-() wszystkim zdrówka no i tym którym potrzeba &&
Packa dostała Bactrim + Pulneo+ tantum verde na gardło ....super jest
. Jestem wykończona tą wyprawa jak koń po westernie, ze starym sie pochlałam na maksa, bo on jest tak strasznie obłożnie chory, że nie mógł ze mna pojechac pomóc
Pod domem mam połać lodu wyślizganą na maksa, w nocy padał jakś deszcz i zbił śnieg w takie lodowe masy, jest na plusie, ale zanim to się wszystko roztopi to chwilę zejdzie, auto tłucze kołami w miejscu po tym, wyjeżdżałam spod domu ponad pół godziny....na chodnikach masakra, no i dźwigaj sobie dziecko razem z torbą, kręgosłupa nie czuję
idę chwilę się położyć, bo na 15 do gabinetu idę