reklama

Ciąża po 40

bydgosia - witaj, to tak jak my, ciąże nie z przypadku, tylko w celach odmłodzenia się (podobno ciąża to taki naturalny lifting.... kuźwa gdzie ja się zliftingowałam????),
te starsze dzieci już stare mamy, a te malutkie lat ujmują (zwłaszcza to widać, jak się zerknie w lustro z rana po nieprzespanej nocki, bo dziecku ząbki idą), ale tak ogólnie to nie jest źle!!!

Flo - najgorsze jest to, że po takich codziennych treningach mam nieco rozbudowane ramiona i stąd problem z kupnem bluzek - wszystkie w moim rozmiarze są za szczupłe w rękawach. Spodnie w tyłku, bluzki w rękawach....

reklama
Ollena ten pies to urodził się po to by wędrować z łóżka do łóżka bo zawsze jest śpiący i niedopieszczony i po to by jeść bo ciągle jest głodny tzn ona bo to suczysko:-p.Znów padła nie wiem ten sen musi być chyba bardzo płytki skoro tak śpi teraz z gołą pupciom w celu wietrzenia:tak:Kłaczku no repertuar na dziś ekstra tylko ja letko wycieńczona no nie seksem bynajmniej ,a byciem ZĄBI:tak:Pozdrów Ankę no wiesz tą od D może dopuść ją już do klawiatury ;-)

Dziewczynki, dostęp do komputera mam caly czas, ale na razie mam problemy z pozbieraniem sie psychicznie z tym wszystkim co dzieje wokol mnie... Jesteście kochane że pamiętacie :-D Czekam z niecierpliwością na poniedziałek, wtedy powinno już zacząć się lepiej, dużo lepiej.
Kłaczek jest boska :-D cierpliwie znosi Biedronkę i Tabisia :))) pomijam moje człapanie po chałupce: coś mi się chce ale nie wiem co :))) potem okazuje się że to jogurt, herbatka albo skradziona na bezczela czekoladka Wandy :-) Karolowi nie śmiałabym skubnąć niczego bo dzieć by mnie pożarł bez zasmażki :-D
Dojrzewam do życia w społeczeństwie, ale jeszcze chwila... najważniejsze że dzieci się dogadują mimo prób wydzierania sobie zabawek i ciasteczek z łapek:)))

Aniu - i tak trzymaj, jest dobrze, a będzie lepiej, bo..... jest KŁACZEK i dzięki jej za to.

No we mnie jest sex... zwłaszcza z tą oprycha na wardze to taki sex, ze normalnie.... a jutro na imprezkę urodzinową idziemy. Se pojem chociaż smakowitości.

Bydgosia witaj :-)
KTOŚ mi zepsuł dziecko znów :wściekła/y:Kubulek obudziłsie o 24:45 i zasnął o ... 4 ... Ja rześka wstałam o 7 i przezombiakowałam 8 godzin w pracy ................
dziś zjadł łyżke BIGOSU :baffled: kanapeczkę z delikatnym pasztecikiem cielęcym miał w głębi pampersa ... tylko am i am i am ... no to dałam mu ciut kapuchy bigosowej ... no i zjadł.
No Aniu w końcu :-) Będzie DOBRZE :-)
Katrina - na oprychę naklejam plastry i skutkują -spróbuj.
Wemnie też jest sex ........ 2 godzny snu:no:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry