katrina115
Potrójna Mama
bydgosia - witaj, to tak jak my, ciąże nie z przypadku, tylko w celach odmłodzenia się (podobno ciąża to taki naturalny lifting.... kuźwa gdzie ja się zliftingowałam????),
te starsze dzieci już stare mamy, a te malutkie lat ujmują (zwłaszcza to widać, jak się zerknie w lustro z rana po nieprzespanej nocki, bo dziecku ząbki idą), ale tak ogólnie to nie jest źle!!!
Flo - najgorsze jest to, że po takich codziennych treningach mam nieco rozbudowane ramiona i stąd problem z kupnem bluzek - wszystkie w moim rozmiarze są za szczupłe w rękawach. Spodnie w tyłku, bluzki w rękawach....
te starsze dzieci już stare mamy, a te malutkie lat ujmują (zwłaszcza to widać, jak się zerknie w lustro z rana po nieprzespanej nocki, bo dziecku ząbki idą), ale tak ogólnie to nie jest źle!!!
Flo - najgorsze jest to, że po takich codziennych treningach mam nieco rozbudowane ramiona i stąd problem z kupnem bluzek - wszystkie w moim rozmiarze są za szczupłe w rękawach. Spodnie w tyłku, bluzki w rękawach....

.Znów padła nie wiem ten sen musi być chyba bardzo płytki skoro tak śpi teraz z gołą pupciom w celu wietrzenia
Kłaczku no repertuar na dziś ekstra tylko ja letko wycieńczona no nie seksem bynajmniej ,a byciem ZĄBI
Kubulek obudziłsie o 24:45 i zasnął o ... 4 ... Ja rześka wstałam o 7 i przezombiakowałam 8 godzin w pracy ................
kanapeczkę z delikatnym pasztecikiem cielęcym miał w głębi pampersa ... tylko am i am i am ... no to dałam mu ciut kapuchy bigosowej ... no i zjadł.