reklama

Ciąża po 40

Ollena Ty zombi ,a ja ząbi od ząbkowania:-(:wściekła/y::no:.Andzike moje psy srają w ogrodzie ,a jak wychodzimy na spacer to raczej rzadko tam im się zdarzy za to sikają namiętnie ale ja też sprzątam:tak:.Też nie lubię tych odsłoniętych psich kupali fe fe .Na szczęście potem się to rozpada i zarasta zielenią no ale przedwiośnie bywa okrutne:tak:Marzenko na więcej właśnie błonnika unikać pokarmów powodujących zaparcia mam nadzieję ,że i z tym sobie pięknie poradzicie:tak::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Azula u nas tez od zeba. Wstreciuch przeswituje ale jeszcze sie nie przebil. Mia wszystko pcha zawziecie do buzi, jak jej tam dotykam to ucieka i placze wiec ja juz wiem co sie ma na rzeczy. Na noc dostaje Polfergan na ten katar wiec spi dlugo jak zabita, ok 12 juz zaczyna czuc zeba i tyle spania.. w dzien teraz spala doslownie 15 min:/

No mnie to wykańcza ledwo spała przed chwilą obudziła się wymarudziła i co:szok:padła na macie wśród zabawek śpi.Ponoć sen działa leczniczo niech śpi.Andzike poprzednio zapomniałam fajnie masz ,że Kacperek tak sobie spokojniutko leży na przewijaku ja już zapomniałam do czego to urządzenie służy:confused::tak:.Przewijam na rozłożonej wersalce lub na podłodze ..scigając niejednokrotnie zbiega:-D

Azula Amelka przynajmniej usnie w locie a Mia usnac nie moze.. Ok 10 usnela na 15min, teraz tez usnac nie moze, pierwszy raz widze jak dziecko meczy wychodzacy zab. Smaruje zelem, nosze, daje cos do chrupania i sadze ze ciagly katar lejacy sie z nosa to tez wina zeba..

Bydgosia no nic nadzwyczajnego ze śpiewem na ustach odtańczenie wokół ratusza tudzież fary (z braku ratusza) tańca powitalnego z pieśnią na ustach .Przeważnie Kłaczek wybiera repertuar:-)i to chyba wszystko:tak:A opowiedz coś więcej o sobie bo tu wszyscy zazwierzęceni ,a jak nie to przynajmniej lubieją faunę:-D.O a tak wygląda wyczerpane ząbkowaniem dziecię 100_1432.jpg

reklama
azula oj... to prawie jak występ w programie "mam talent" oby tylko komisja nie była dla mnie zbyt okrutna :-)

hm... opowiedzieć o sobie...jestem gosia z bydgoszczy, stara d... w ciąży- świadomej, nie żadna wpadka nieee...:-D ale której gin dzisiaj jeszcze nie potwierdził :-( bo podobno za wczesnie przyszłam. mam już cudownego 17 letniego syna, a drugie dzieciatko urodzę (daj boże)w okolicach swoich 40-tych urodzin.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry