reklama

Ciąża po 40

reklama
Jak u Ciebie też taka pogoda bydgosiu jak u mnie to zamiast rakiet śnieżnych polecam kaloszki :tak:
anka_d - fajnie, że się odezwałaś :-)

P. się w końcu zmobilizował i wylali razem z moim bratem wylewkę w piwnicy :-) za parę dni wyschnie, wstawią regały i będę mogła odgruzować mieszkanie ze zbędnych gratów :happy2:

Bydgosia po tej galopce zaliczone:-):tak::-D.Anka bo zaczęłam podejrzewać Kłaczka o zagarnięcie twej osoby do wyłącznej swej własnej dyspozycji.No to będzie się działo oj będzie tylko może dobrze być:tak::-D no bynajmniej u Ciebie ,a u mnie masakra zaś:-( ja będę płakała:-(:tak:Amisia fajnie flachę sobie prawie całą wypiła po czym pół wyrzygała.ZĄBKOWANIE TO ROBOTA SZATANA:wściekła/y: ,a i znów ma temperaturę

misia - plasterek muszę mieć obowiązkowo na "pryszczu", bo nie wytrzymam bez całowanie Kubuli, a nie chcę go tym dziadostwem zarazić, a i faktycznie szybciej się goi,

Ostatnia edycja:
Noooo.... Kacper usnął przy kaszce serwowanej przez tatę :-)
Można zaczać wieczór - na początek proponuję lody o smaku tiramisu, ktoś chętny?

Witam się wieczornie:)

W domku zaległa cisza, młoda spi alleluja-bo ostatnio absorbująca jest, mąż na nocy,-delektuje się spokojem

Kłaczek-gratki 4, oby wszystkie szybko wyszły
bydgosia-witaj
anka-powolutku wszystko się ułozy
Andzike-dawaj te lody-a bakaliowe moze masz?-te przylece błyskawicą
Azula-strasznie Amelkę męczą te zębole-bidulka i Ty tez
Florentyna-dzieki za przepis

Dziewczyny może Wy mi doradzicie-dzieć mój od miesiaca jakoś chodzi do niedawna tylko na pełnych stópkach, a teraz czasem probuje na palcach-rzadko bo rzadko ale czasem probuje-żem zajrzała do dr Google-i nie wiem martwić się czy nie, leciec do jakiegos lekarza czy nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry