reklama

Ciąża po 40

Dziewczyny dziekować za odpowiedzi,

Majuska
-łooo panikara to ja jestem:-), stara jam już i z każdym rokiem gorzej, lepeij pewnie juz nie bedzie
Misia-no własnie podobno czasem etap przejściowy-tym bardziej ze młoda chodzi generalnie normalnie tylko czasem jej sie zdarzy, -zapisalam do ortopedy i neurologa niech obejrzą, w chodziku nawet nie siedziala, za rączki tylko mój szanowny ją czasem prowadza a ja go gonie
Flo-no własnie dr google mówi że albo etap przejścowy albo nie pytaj jakie choroby wiec sie nieco scykałam- a jak juz Majusce odpisałam-panikara to ja jestem:-)

Własnie sobie wczoraj uświadomiłam że młoda na wiosnę to niewiele ciuchów posiada-a że to długie jest a szczypior niesamowity, to mam problemy z zakupem np bodziaków i spodni, jak na długość body dobre to na szerokość to za dwie takie dziewczyny mogą wejsc, a spodnie zawsze w pasie za luźne nawet te z gumką za lużne no masakra

Usiadlam na allegro i poluje na ciuchy, body generalnie w duzej ilosci zakupilam w Smyku, a gdzie reszta, nie mówiąc że buty musze jej na wiosne kupić

Katrina-dzieciaki super, a Kuba na starszego wygląda-no prawdziwy juz facet,

Ostatnia edycja:
reklama
Aga ja kupuje Kubuli w zarze na przecenach - ubrania na szczypiory - wszelkie ogrodniczny odpadają - fakt nie spadają mu z chudego tyłka ale wyglada jak z pomnika Powstania Warszawskiego - tylko hełmu brak. I tak masz dobrze bo w getry ubierzesz i tunikę i jest ślicznie :-D a Kubula w takim stroju to :baffled:.
Katrina -jestem pod wrażeniem Pana Kuby :-)

Ostatnia edycja:
Witam.
Bydgosia rozgość się.
Gratluję nowych ząbeczków ,a tym ,którzy jeszcze cierpią z powodu ząbków powodzenia.
Cały tydzień przelecial na zebraniach szkolno-komunijnych ,dziś na 8 święcenie świec komunijnych,potem trzeba przysiąść z Majką bo 4-go ma egzaminy półroczne w szkole językowej ,a jakoś brak jej zapału do powtórki.,Zpowodu tych śnieżnych roztopów zostałam bez kozaków ,[padły ]więc dziś rundka za obuwiem i materiałami budowlanymi
.
I trzeba to zrobić galopem ,bo w ciągu 2 tygodni bandziory obrobiły 3 dom na ulicy i to w biały dzień -jak właścicieli nie było przez godzinę.
Miłego sobotnio -niedzielnego odpoczynku

Heja!
Wczoraj mi tak net chodził, że wyłączyłam grata w cholerę, bo zżerało mi resztki nerwów....

Bydgosia aż sobie odkopałam dokumentację ciążową i faktycznie pierwszą fotę Patrycji mam z około 7/8 tygodnia ciąży, mało tego od tamtej chwili też już siedziałam sobie w ciepłych domowych pieleszach na L4, taki kochany był mój Pan Doktor:-)

Sandy gorąco mi się robi jak czytam o tych przygotowaniach do komunii.....:sorry:

Idę tyrać....

....aaaaa...gdzie nie looknę to wszyscy tego Greya czytają...i się zachwycają:sorry:, może powinnam się za to wziąć:eek:

Majuska, jakby Cię jednak naszło na przeczytanie Greya to czeka na Ciebie w skrzynce ;-)
Bydgosia - ja się dowiedziałam, że jestem w ciąży w 6tyg.3 dniu :-)
Sandy - my pooooowoli, baaaardzo poooowoli robimy przymiarki do chrztu i już mi się gorąco robi na samą myśl... :szok:
Dopijam kawę i biorę się za sprzątanie....
Miłego dnia wszystkim!

Ostatnia edycja:
Cześć,

Doczytuję Was. Wczoraj miałam tragiczny dzień i już nie miałam siły nic napisać. Jula była cały dzień u Babci a jak ja wzięliśmy do domu ok 19 do dostała takiej euforii ze do 23 bawiła sie w najlepsze.

Siedzieliśmy z drinem. Nagle patrzymy, a panna Julia idzie sobie na dwóch nóżkach jak robocop z kuchni do pokoju. NO jaja.

Nie uwierzycie.. ale wczoraj facet cofał i mnie nie zauważył i rąbnął mnie tyłem jeepa w przód mojego auta. Załamka.
Okazało się, ze to sam właściciel salonu Peugeota ( a ja mam Peugeota)przeprosił mnie, powiedział ,ze jego wina bo sie zagadał , pokazał dowód i zaprosił w poniedziałek z autem to wymieni przednia klapę i zderzaki.

Katrina - Kuba się zmienił. Niezły mały kawaler z niego juz jest.

Aniu - dobrze ze jesteś i ze zajrzałaś nareszcie. Bedzie dobrze. :)

kłaczku gratulacje z powodu zęba.

Azula - bidulka z tej Amelki kruszynki.

bydgosia witaj u nas :)

Majuska ,Misia ,Flo
- tyż współczuje zębolowania. U nas na razie spokój. Są tylko jedynki górne i dolne i górne dwójki.

Zobacz załącznik 536037

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie sobotnio
Dzięki dziewczynki, a Kuba faktycznie taki mały facecik rośnie.

Andzike - my już po chrzcinach, przygotowań trochę było, a potem raz dwa i..... to juz historia.

Wiecie już tak trochę smutno bez gości.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry