reklama

Ciąża po 40

Ollena Magnez + witamina B6 - bo to wpsomaga wchłanienie magnezu. Pomidory - potas no i może oznacz sobie poziomowych z krwi.
Kubula się obudził no i zaczął kaszleć brzydko - tak gardłowo,sucho :eek: no inie wiem co robić czy jechać do dyżurnej poradni czy nie bopo godzinie cisza i spokój. Aznów boję się zbagatelizować :-( kurcze wykończę się przy tym dzieciu.
Kłaczku ale ta przeprowadzka to w zasięgu wózka - spaceru ? czy daleko ?

reklama
No to kupie dzis potas i B6 (przyda sie bo zajady mi sie robia ciagle).
Misia co to jest to z krwi? badania robilam w listopadzie, oprocz trzustkowych wszystko idealnie.

Zoyka, Ania
gratuluje chodzacych i zazdraszczam! tzn u Ani stojacej :-)) Aniu melduj sie na bierzaco, teraz juz bedzie dobrze!

A co do klaczka to zawsze jakos wiedzialam, ze ona wielka :-))

Kłaczku Ania ma rację jesteś wielka .Aniu a my nadal nie wiemy jak to sie stało ,że tak się stało jak się stało.Może na GZ to napisz jak uważasz ,że będzie lepiej.

Anka, Ty krasnalu! Cale 3 cm mniejsza ode mnie, a mnie tu od mikrusow...
Misia, przeprowadzka w zasiegu autobusu - Anka zamieszka "w miescie". Po prostu w Keadby nie ma domow do wynajecia, tylko sa na sprzedaz - logiczne, skoro praca i wszystko jest w Scunthorpe, to kto by wynajmowal chate dalej niz to konieczne od pracy? Mam nadzieje, ze za kilka lat oni kupia dom w tej wsi, bo to wies spokojna i dobrze tu sie zyje. Na razie nawet lepiej ze beda mieszkac w Scunthorpe, bo poki co sa zalezni transportowo, przy Rajmunda systemie pracy nie ma mowy o podwozce co dzien, autobus pierwszy po 8... Wlasnie mi Anka powiedziala, ze Lucas bedzie zabieral Roberta do pracy, wiec tym lepiej ze prawie po drodze. Zaczyna sie ukladac.

Dzieki za "wielka"... No, na wage to nie da sie ukryc, to sie zgadza.:tak:
Azula, dawaj! Jak masz rownie "chwytliwy" fach co Robert, to z praca nie powinno byc problemu. Robert zlapal prace szybciej niz moglam marzyc.

(Ale na wszelki wypadek do "szarej" sypialni wstawie tylko suszarke do prania - to mozna szybko zabrac. )

Kłaczku ja jestem jedynie"urocza"
  • eek.gif

myślę ,że taki fach wszędize jest mile widziany;-)

Wpadłam się właściwie tylko zameldować, powiedzieć, że jestem nieżywa i powiedzieć dobranoc...aaaa i powiedzieć, że gratki dla Julci za "chodziarstwo" , i posłać całusy dla "wielkich" kłaczków, pozdrowić rodzinę_D i buziaki dla wszystkich wieczorne....aaaa...Ollena ubij starego, ta powieka to Ci mruga z nerwów przez niego:-p
Pa, pa!!!!

I ja się na szybciora witam:)

Misia-a dzieki zajrzę do Zary, może coś dla młodej upoluje, moja miała aż 1 ogrodniczki w swoim życiu-wygladała w nich paskudnie,
Biore ja jutro na wycieczke po sklepach, bo umolna w domu jest, a na dworze pada i spacery odpadaja, musze jakaś lekka spacerówkę wypatrzyć,wrrr moj klamot mnie juz wkurza, chyba bede polowac na cos tanszego mimo że przymierzałam młoda do maclarena xlr ale cena nieco mnie przytłacza

Zoyka-gratulacje dla chodzącej Julki

Ide zalegnąć przed tv-bo mnie nerw jakis dziś targa wiec gryze i warcze

Milego wieczorku dziewczyny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry