reklama

Ciąża po 40

Maiuska będzie wiosna ,będzie lato Paćka będzie zdrowiuśka Ty odmłodniała i będzie Ci sie chciało zwiedzać świat.Zimą to powinny być wystawy tylko dla ras pierwotnych i tych owłosionych z podszestkiem jak owczerki długowłose leosie ,berneńczyki tybetany itp one o tej porze roku mają piękną okrywe włosowa.Twoje sznaucerko-terierki pięknie wyfryzowane sa tez latem.Na pewno się wtedy na jakąś wybierzesz.Właśnie wygnałam moją matkę na spacer z Amisią bo mi doopę truła ,a ja jestem matka ząbi i wcale na tą pogode w celach spacerowych nie chciało mi się wychodzić.Jak marudziła ubrałam dziecko i niech sobie pojeździ:tak::-D

reklama
Hej,
U nas kataru ciag dalszy, tez jestem zombie ale przez meza a nie przez corke bo go zaprosilam do sypialni i po 15min zalowalam bo chrapal jak glupi. Do 2 w nocy nie spalam, o 2 Mia zaczela sie krecic wiec go wywalilam i niech nie wraca.

Mia pic nie chce. WCALE. Juz jej daje lyzeczka bo nie mam pomyslu a kupe wyciska pol dnia i tylko brudzi pampersa.

Tez podziwam Zoyke za ogladanie filmow do 2. Dla mnie to katowanie wlasnego organizmu. No chyba, ze dzieci zaczna spac do 10 ;-)

hejka,

Wrócilismy z kina. Byliśmy na "Drogówce". Smutny i przerysowany.Uzmysłowił mi i przypomniał o obłudzie i o tym jak wiele osób udaje wzorową rodzinkę a prowadzi ohydne drugie życie.

Majuska ..hmm.. jak ja to robię ? usypiam dziecko, robię kolację , potem drina. Rozkładam łózko w salonie i kładę się pod jednym kocykiem z mężem. Wybieram film i oglądamy :) Jeśli film dobry oglądamy do końca (tak jak wczoraj) , jeśli nudny usypiamy. PO czym budzimy się za jakiś czas i przenosimy do właściwego łózka.

a ja próbuje od wczoraj obejrzeć Zakochanych w Rzymie jest dorzucony do Vivy i jakoś mi to cieniutko idzie :-(
Kubuś nie spął dziś dzień cały i padł w wannie - nic nie zjadł - zobaczymy kiedy głód go obudzi.

Zoyka fajna sprawa to lozko w salonie, choc ja usnac nie umiem przy zadnym dzwieku.
A jesli chodzi o kino to poszlabym na 'Impossible', bardzo mam ochote ale pewnie nie pojde bo nie lubie sama do kina chodzic.

Zoyka na najlepszym filmie ( po kawie ) śpię po 5 minutach, równiez w kinie zasypiam, czego mi nie może mój chłop podarowac i do tej pory wypomina jak zasnęlam na jego ukochanym i wyczekanym "Władcy pierścieni":-D Ale tez fajne było jak któregoś popołudnia włączyliśmy sobie sprawdzić co to takiego ten Zmierzch, ja, mój stary, Kaśka i jej chłopak....obudziły nas wszytkich napisy końcowe i głosniejsza muzyka:-D:-D nikt nie wiedział o czym to było, drugiego podejścia nie robiłam:-D

Misia wyrazy wsp. .....Paćka spała 3 godziny w ciągu dnia i teraz tez ładnie zasnęła, ale nie mogę już patrzec jak jej się ta woda z nosa leje, kichnęła chyba z 300 razy dziś, ten cholerny Bactrim bierze, a sie pogorszyło nosowo:no::no:

Majuska w kinie ? Litości. Niedospana jesteś. Władcę uwielbiałam i wyczekiwałam kolejnych odcinków w kinie. Nigdy bym nie zasnęła. Usypiam przy ulubionym gatunku MM ,czyli przy horrorach o wampirach.

U nas Multikino ejst koszmarne. W kasach biletowych zamawia się od razu żarcie (popcorny, naczosy, i inne gówna). Kolejka zawsze koszmarna i cierpliwość się traci.

"Zmierzch" odkryłam późno. Bleda pokazał mi MM i polubiłam. Dzisiaj "Helikopter w ogniu". Dla mnie film rewela.

Do kina bardzo lubię chodzić. I staramy się chodzić min raz na miesiąc.

Wczoraj oglądaliśmy do późna to Potępiony (2007) - Filmweb

bardzo dobry.

Zoyka ja jestem dospana, jak najbardziej, bo ja uwielbiam spać, spię kiedy tylko mogę , ogólnie jestem niskocisnieniowa więc wystarczy , że sie położę i oczka same sie zamykają. Jak pracowałam w kasynie to zdarzyło mi sie parę razy zasnąć na stojąco, natomiast jako PH było niebezpiecznie, musiałam się zatrzymywać czasem na 15 minutowe drzemki , bo nie szło prowadzić auta;-)Robiłam nawet badania czy ni ejaka cukrzyca, ale wszystko w porządku wychodziło, najgorzej mam właśnie zimą i w takich okresach "przesileniowych" , nie powiem wkurza mnie to, ale co zrobić:sorry2:

Dobranoc :))))))

Majuska - ja akurat rozumiem Zoykę, bo też siedzieliśmy w piątek do 2 i oglądaliśmy film. I fakt, jak jest nudny, to można sobie drzemkę uciąć. Na Władcy byłam w kinie tylko na 3 części - to był Sylwester, ja juz mieszkałam osobno z moim byłym mężem, a to był taki specjalny seans, który zaczynał się o godz. 0.10 - poszłyśmy razem z córką. Rewelacja!!! I powrót do domu nad ranem.

reklama
My w weekendy siedzimy do późna i coś oglądamy, szczególnie jak wyjeżdżamy ma wieś do brata Pawła - ostatnio oglądaliśmy Piąty wymiar (2009) - Filmweb niezły, naprawdę dobrze zakręcony :-D
Władców P. katował nawet w ten piątek, bo chyba tvn puszczał ostatnią część, ale ja uprzejmie podziękowałam :-)
Za to dziś z szyderczą przyjemnością obejrzałam Krzyżaków:happy2:
Aaaa i jeszcze Zmierzch... wstyd się przyznać, ale lubię :zawstydzona/y:przeczytałam książki, obejrzałam wszystkie części, oczywiście traktuję to z przymrużeniem oka i sama się z siebie nabijam, że czytam/oglądam opowiastkę dla nastolatek, ale co tam :-D
Byliśmy dziś na spacerze w parku - nasze spacerowe fosy całe zalane, Nelka była przeszczęśliwa, bo ona pakuje się nawet do kałuży:dry:
Ollena - w Kacpra też picie wmuszam. Daję mu wodę i tak naprawdę muszę mu ją "wciskać" smoczkiem, bo sam nie jest zainteresowany. Na szczęście dopajam go jeszcze cyckiem, więc trochę jestem spokojniejsza.
Majuska -ze spaniem mam zupełnie na odwrót :-D zaskoczyły mnie pierwsze tygodnie ciąży, kiedy potrafiłam zasnąć po dobranocce, potem mi przeszło i wróciło po urodzeniu Kacpra - ale też na moment i tylko wieczorem, nigdy nie potrafiłam zasnąć w ciągu dnia:confused: a położna na szkole rodzenia obiecywała, że przy małym dziecku się nauczę! :-D Mimo tego, że kawę piję rozpuszczalną i z dużą ilością mleka to jak wypiję ją po 11 przewracam się w łóżku i nie mogę spać :wściekła/y:
Dwa narożnikowe grubasy i księżniczka w tle :-)
Zobacz załącznik 536476

Edit: Zoyka, zerknęłam na "Potępionego" - oglądałam, całkiem niezły :) Jeszcze to mogę polecić http://www.filmweb.pl/film/Wyścig+z+czasem-2011-587175 ciekawy pomysł na film i miło się go ogląda.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry