My w weekendy siedzimy do późna i coś oglądamy, szczególnie jak wyjeżdżamy ma wieś do brata Pawła - ostatnio oglądaliśmy
Piąty wymiar (2009) - Filmweb niezły, naprawdę dobrze zakręcony

Władców P. katował nawet w ten piątek, bo chyba tvn puszczał ostatnią część, ale ja uprzejmie podziękowałam :-)
Za to dziś z szyderczą przyjemnością obejrzałam Krzyżaków

Aaaa i jeszcze Zmierzch... wstyd się przyznać, ale lubię

przeczytałam książki, obejrzałam wszystkie części, oczywiście traktuję to z przymrużeniem oka i sama się z siebie nabijam, że czytam/oglądam opowiastkę dla nastolatek, ale co tam

Byliśmy dziś na spacerze w parku - nasze spacerowe fosy całe zalane, Nelka była przeszczęśliwa, bo ona pakuje się nawet do kałuży
Ollena - w Kacpra też picie wmuszam. Daję mu wodę i tak naprawdę muszę mu ją "wciskać" smoczkiem, bo sam nie jest zainteresowany. Na szczęście dopajam go jeszcze cyckiem, więc trochę jestem spokojniejsza.
Majuska -ze spaniem mam zupełnie na odwrót

zaskoczyły mnie pierwsze tygodnie ciąży, kiedy potrafiłam zasnąć po dobranocce, potem mi przeszło i wróciło po urodzeniu Kacpra - ale też na moment i tylko wieczorem, nigdy nie potrafiłam zasnąć w ciągu dnia

a położna na szkole rodzenia obiecywała, że przy małym dziecku się nauczę!

Mimo tego, że kawę piję rozpuszczalną i z dużą ilością mleka to jak wypiję ją po 11 przewracam się w łóżku i nie mogę spać

Dwa narożnikowe grubasy i księżniczka w tle :-)
Zobacz załącznik 536476
Edit: Zoyka, zerknęłam na "Potępionego" - oglądałam, całkiem niezły

Jeszcze to mogę polecić
http://www.filmweb.pl/film/Wyścig+z+czasem-2011-587175 ciekawy pomysł na film i miło się go ogląda.