reklama

Ciąża po 40

Katrina, gratuluję kolejnej miesięcznicy! :-)
Zoyka - w sumie z tą stłuczką to miałaś szczęście:-D nie ma to jak się zderzyć z właścicielem salonu swojej samochodowej marki :-)
Poszukiwania domków na wakacje podejście drugie. P. się wkurzył i wymógł na wszystkich uczestnikach wyjazdu deklaracje kto, kiedy i na ile jedzie - bo oczywiście wszyscy są chętni, a jak przychodzi co do czego to się zaczyna marudzenie. A ja lubię wiedzieć na czym stoję i mieć na co czekać :-)

reklama
Andzike a gdzie szukacie tego domku ? Jesli w moich okolicach to moze cos pomogę ? Mieszkam nad morzem koło Ustki.

Tiaaa... "Madry boj." Wyslal do taty sms, a ze dziecie niepismienne, to wiekszego sensu to nie mialo, ale poszlo. Gdyby Rajmund nie odpisal pytajac o co chodzi, nawet bym nie wiedziala, ze mlodziez w telefonie rzadzila... Mowie gadowi, ze jest psujaczu, lobuziaczu i rozrabiaczu, a on mi na to ze smiechem "ne, ne, ne". Bezczel maly.:-D

Andzike a gdzie szukacie tego domku ? Jesli w moich okolicach to moze cos pomogę ? Mieszkam nad morzem koło Ustki.

Zoyka, w sumie to jesteśmy otwarci na propozycje, nie mamy sprecyzowanego miejsca, tylko sporo wymagań ;-)
- domek wolny w terminie 29.07-11.08
- akceptacja psów (dokładnie pięciu...:baffled:)
- domek musi stać na samodzielnej działce i mieć solidne ogrodzenie (ze względu na punkt drugi...)
- trzy sypialnie + salon czy inna "świetlica"
- blisko wody, a najlepiej nad wodą bezpośrednio i to nie byle jaką wodą tylko jeziorem, które ma średnio min.10m głębokości i można w nim złowić taaaaaaką rybę :sorry2:
- najlepiej z własną łódką wliczoną w cenę wypożyczenia domku :-D
- idealnie byłoby gdyby w pobliżu znajdowała się jakaś stadnina ;-)
- cena maks. 300zł za dobę za domek
Znaleźliśmy domek prawie idealny... Prawie, bo spełnia wszystkie warunki, poza łódką na stanie, która nagle okazała się punktem najważniejszym :wściekła/y: Ręce mi opadły :wściekła/y:
anka_d - moc całusów dla Biedronki! :-)

Aniu dla Wandzi tez wszystkiego naj!

Andzike skad Wam sie tyle psow nabierze? schronisko bierzecie na wakacje?;)

A ja lece do PL na dluuuuuugo! oficjalnie nie zostalo powiedziane ale nieoficjalnie tak :-))

reklama
Ollena - już chyba pisałam skąd u nas tyle futer :-) My mamy dwa, brat P. kolejne dwa (leonbergera i "teriera"), a siostra P. jednego - na szczęscie malutkiego, maltańczyka :-) więc przekrój wielkościowy mamy niezły :-D na szczęście wszystkie nasze psy się super dogadują i nie między nimi żadnych spięć ;-)
To fajnie, że na dłużej będziesz w Polsce - tutaj Ci lepiej? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry