bry :-)
szalejąca BESTYJA wszystko skasowała więc będe poisała i zapisywałam i poprawiała bo trzeci raz mnie krew zaleje !!!
1/całusy dla Panny Wandy i Pana Kuby :-)
2/Andzike - znam taki domek - własna linia jeziora po drugiej stronie "ulicy". Dodam wędziarnie, zadaszone miejsce na ognisko - grilla, kominek, zmywarka, ładna piwniczka i dwie łazienki w tym jedna z jaccuzzi ... Jest tylko mały problem - znajomy nie wynajmuje owego domostwa.
3/ Władca pierścieni - byłam w kinie bolała mnie dusza i doopa. Mój m. kocha horrory, kocha filmy wojenne i mordercze :-) dwa ostanie oglądam chętnie ale horrory omijam szerokim Ukiem :-)
Moimi alboslutnie kultowymi filmami są: Absolwent, Śniadanie u Tiffaniego, Ojciec Chrzestny ... Na Pół żartem pół serio wyje ze śmiechu ... z rzeczy nowych ... dawno nic mnie nie zachwyciło - no bo Allena i Almodovara lubie kocham i szanuje i sa poza wszelką konkurencją
4/ Ostatniowspominałam nawet tosypane cudo tylko nie pamiętałam ile jabłek iKłaczek ruszył z odsieczą.
5/Zoyka- szczęście w nieszczęściu.
6/ Wizyta u pediatry: czekamy i obserwujemy. Przecieka na otworach - gębowym i nosowym... Więc robię tocokochamy: czekamy co dalej. Dziś z Nim z zostałPan Monsz, jutro ja, w środę i czwartek P.Ala, piątek ... wsadzam w pociąg rano i niech wraca na 16.00 albo zamykam w kapsule czasu ...
Na razie grasuje po chałupie, demolując wszystko, usiłująć zjeść kabel, ciasteczko oraz koci ogon...
cudnie jest.