reklama

Ciąża po 40

Misia- jacuzzi i wędzarnia to już byłby szczyt szczęścia :-) no szkoda, że właściciel nie wynajmuje :-)
kłaczek - na razie wszelkim atrakcjom jedzeniowym mówię pas, zjadłam dwa kawałki jeszcze ciepłej szarlotki (drugi kawałek z lodami tiramisu:zawstydzona/y:) i trochę mi słabo... :sorry2:

reklama
Andzike wymagania ze hoho :)

Jednak wymagania to nie nad morze (brak łódki, jeziora). Nie wiem skąd jesteś ale spójrz tutaj. Polecam z całego serca, choć to ode mnie jakieś 50 km.

Studzienice Jezioro

szarlotka to moje ukochane ciasto wiec zrobię i tę :)

Katrina buziaki dla Kuby 8 miesięcznego :) I dla Biedrony w takim razie tez :)

Majsuka - 24 luty o 21 zaczyna się "Przepis na Życie"

klaczek no i błąd. Lepiej zjeść 5 razy po jabłku albo po kromce razowca niz raz i byle bułkę :)

Majuska, Zoyka prostuje - 24 luty, czyli w kazda niedziele o 21.30. Na szczescie u nas o 20.30 wiec pora ok dla mnie ;-) Jak ja chwale to, ze tu h do przodu, wszystkie filmy mam wczesniej bo inaczej bym nie wysiedziala :-)

Ja na diecie, ciagle. ALE.. cialo mi sie wysmuklilo, talia chyba zmiejszyla, nie wiem jutro sie zmierze bo mnie kusi choc nie taki byl plan.

Mia pierwszy raz od ponad tygodnia nie dostala Polferganu przed snem, wiec usnela po kapieli na 30 min, pozniej flacha i sen 15 min. Teraz szaleje i co chwile placze w lozeczku... musi sie przestawic na brak usypiacza :/

O matko Andzike zobaczylam przepis... obslinilam sie cala i zoladek mnie rozbolal z glodu..jak moglas?!

Ostatnia edycja:
Zoyka, a nie mówiłam, że wymagania mamy ostre? :-D Dlatego już na początku roku szukamy domku na sierpień;-) Twoja propozycja - super, ale domki nie mają własnego ogrodzenia, a nie wiem czy sąsiedzi byliby zachwyceni gdyby nasze psie stadko przychodziło do nich na grilla;-) ale obiekt śliczny - dzięki :-) a jestem z Warszawy, więc w sumie wszędzie mam i blisko i daleko ;-)
kłaczek, ale ta bułka to tak przez cały dzień? tylko bułka?
Ollena - tak z ciekawości to ten Polfergan jest na co?
P. pokasłuje i poki****e... :wściekła/y: jak zarazi mnie albo Kacpra to ubije!

Azula, powaznie.
Zoyka, wiem, ale nie bylo kiedy od rana zjesc, a jak wrocilismy z miasta to bylam wsciekle glodna, wiec wrzucilam te bulke i dalam sobie spokoj bo juz pozno bylo jak jadlam.
Andzike, gorzej, bo na raz...:zawstydzona/y: Zoyka ma racje, powinno sie jesc czesto a po trochu, ale jakos tak wyszlo ze nie bylo czasu zjesc przed poludniem, potem bylam w miescie a poza domem nie jadam z zasady (bo potem w domu i tak sie je), a po powrocie bylam juz glodna jak pies.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry