Andzike
Fanka BB :)
Witam późnym wieczorem 
Zoyka, ale Julka ma turbodoładowanie
Super szybka dziewczyna 
Aga - maclareny są chyba bardzo popularne, bo dość często je widuję na spacerach... muszą być super w prowadzeniu, bo wygląd mają masakrycznie brzydki
Majuska - byłaś na wystawie? czy to dopiero jutro?
anka_d - powodzenia na "nowych śmieciach", fajnie, że będziecie mieć z kłaczkiem do siebie całkiem blisko
azula - spokojnej nocy Matko Ząbi ;-)
Nie chcę zapeszać, ale powoli obserwuję poprawę moich włosów, a konkretnie mniejsze ich wypadanie... w pewnym momencie miałam obawy, że będę łysa
A już całkiem mnie dobiło jak P. się miesiąc po fakcie przyznał, że czyścił odpływ w wannie jak tylko miał okazję, bo gdy ja widziałam zalegające tam kłaki dostawalam niemalże spazmów... A tak widziałam z 1/3 tego co mi wypadało ;-)
Ciekawe czy zadziałało "coś" ze stosowanych specyfików czy po prostu moja gospodarka hormonalna wraca do normy

Zoyka, ale Julka ma turbodoładowanie
Super szybka dziewczyna 
Aga - maclareny są chyba bardzo popularne, bo dość często je widuję na spacerach... muszą być super w prowadzeniu, bo wygląd mają masakrycznie brzydki

Majuska - byłaś na wystawie? czy to dopiero jutro?
anka_d - powodzenia na "nowych śmieciach", fajnie, że będziecie mieć z kłaczkiem do siebie całkiem blisko
azula - spokojnej nocy Matko Ząbi ;-)
Nie chcę zapeszać, ale powoli obserwuję poprawę moich włosów, a konkretnie mniejsze ich wypadanie... w pewnym momencie miałam obawy, że będę łysa
A już całkiem mnie dobiło jak P. się miesiąc po fakcie przyznał, że czyścił odpływ w wannie jak tylko miał okazję, bo gdy ja widziałam zalegające tam kłaki dostawalam niemalże spazmów... A tak widziałam z 1/3 tego co mi wypadało ;-)Ciekawe czy zadziałało "coś" ze stosowanych specyfików czy po prostu moja gospodarka hormonalna wraca do normy

w związku z tym mam jeszcze kontakt ze światem a za kilka dni doładuję sobie net i już będzie spokojnie
Anka no u twojej Wandusi to rach ciach i zęby idą Ty nie wiesz co znaczy świat według ząbich