reklama

Ciąża po 40

Witam późnym wieczorem :happy:
Zoyka, ale Julka ma turbodoładowanie :szok: Super szybka dziewczyna :-D
Aga - maclareny są chyba bardzo popularne, bo dość często je widuję na spacerach... muszą być super w prowadzeniu, bo wygląd mają masakrycznie brzydki :no:
Majuska - byłaś na wystawie? czy to dopiero jutro?
anka_d - powodzenia na "nowych śmieciach", fajnie, że będziecie mieć z kłaczkiem do siebie całkiem blisko
azula - spokojnej nocy Matko Ząbi ;-)

Nie chcę zapeszać, ale powoli obserwuję poprawę moich włosów, a konkretnie mniejsze ich wypadanie... w pewnym momencie miałam obawy, że będę łysa:szok: A już całkiem mnie dobiło jak P. się miesiąc po fakcie przyznał, że czyścił odpływ w wannie jak tylko miał okazję, bo gdy ja widziałam zalegające tam kłaki dostawalam niemalże spazmów... A tak widziałam z 1/3 tego co mi wypadało ;-)
Ciekawe czy zadziałało "coś" ze stosowanych specyfików czy po prostu moja gospodarka hormonalna wraca do normy:-D

reklama
Andzike - to juz chyba hormony się stabilizują. U mnie już też wróciło do normy, ale tak od skończenia przez Kubę 3 m-cy leciały ze mnie włosiska.... ale juz jest OK i jeszcze mi ich zostało.. a specyfiki chyba nie zaszkodziły.

Hej!
Misia u nas tez kiepsko...rozumiem, że chodzi o zdrowie Kubutka ??? Packa trzeci dzień na lekach, a dzis od rana rzeka kataru z nosa, nie nadążamy wycierać:no:...juz nie wiem co to robić....ja czekam na @ i mam stan przedmigrenowy, jak mnie dzis kto wkurzy to będe zabijać. Andzike w związku z tymi choróbskami i dużym przemęczeniem odpuściłam wystawę. Ten wczorajszy sierściuch zajął mi ponad trzy godziny, shit-zu z którego praktycznie zgoliłam filcowe ubranko, muszę dziś odrobić ten czas z Paćką, bo ostatnio tylko praktycznie z tatusiem siedziała...

Wczoraj po drzemce zaczął kaszleć - tak gardłowo i sucho. Podjechaliśmy do poradni dyżurującej żeby pani go osłuchała - ona NIC nie słyszy, nic nie widzi. CZEKAĆ. Uwielbiam to czekanie. Wieczorem kąpiel - potem jak ostatnio Kubula zasypia a my siedzimy - Pan Monsz poszedłdo swojej ciotki mysz jej zanieść a ja z dzieciem...
Siedzę i czekam na jego sen po 30 minutach stwierdziłam,że Kuba śpi a ja musze do łązienki jak wróciłam z łązienki to Kubula WYŁna cała kamienicę + pawik :no: no to przebrać jego,łózko ... i znó akcja zaspia wiećja sru do pralki ... no i drugi zestaw: podkłądka, spiworek,prześcieradło do prania no i jego ciuchy też ...
Po 2 sie obudzi: kaszel i tak do rana spalismy sobie w trójkę.
ech z okazji 21rocznicy naszego bujania liczyłam na jakieś wino a nie nasłuchiwanie :szok: teraz nie kaszle, nie ma temperatury więc co to za franca ???? Ma humor, apetyt i upierdliwość więc co to JEST ????

Cześć Laski,
wczoraj nie zdążyliśmy wszystkiego przewieźć bo panowie mieli ważniejsze sprawy na głowie :shocked2: w związku z tym mam jeszcze kontakt ze światem a za kilka dni doładuję sobie net i już będzie spokojnie :)))
Wanda nabyła już prawdziwą czwórkę zamiast białego wielkiego balona na dziąśle więc jej marudność przez ostatnie dwa dni nie była wynikiem zmiany miejsca zamieszkania ale zębolem. W sumie trochę jęczała, spała budząc się i pijąc litry płynów i kupa w formie groszków. Dziś jest już ok i mam swoje dziecko zamiast jakiejś podmienionej glisty :-D
Z Kłaczkiem czekamy na uprzejmy powrót panów i przewozimy resztę gratów, wygląda że dzisiejszą noc spędzimy na nowym mieszkanku. Nie widziałam go jeszcze ale tylko angol może wymyslić umywalkę w salonie :-D to wiem z opowiadań zachwyconego tym faktem Roberta :)))

Hej,

U nas noc przespana. Oglądaliśmy filmy do 2 a pobudka była o 8 wiec nieco niedospani jesteśmy.

Aniu - opowiesz co się właściwe stało ? Ach ta Wandzia i jej zęby :) Gratuluję czwórki.

Misia ja wiem co to za cholera u Kubala witaj w świecie ZĄBI:tak:Anka no u twojej Wandusi to rach ciach i zęby idą Ty nie wiesz co znaczy świat według ząbich:no:niemniej gratulacje dla uzębionej biedroneczki:-).U nas brak gorączki sobotniej nocy za to miałam koncert od 2 w nocy do 3 potem kupal raz potem oglądałyśmy jakiś nito horror potem kupal dwa .Marudzenie i jojcenie o 5 padła i budziła mnie bo sama dalej po alarmie zasypiała.Aniu ***&& za szybką przeprowadzkę i spokojne czasy:-DMajuska wystaw to latem jest wszędzie pełno w Krakowie bodaj w lipcu międzynarodowa w Katowicach chyba w marcu ,kwietniu dokładnie nie wiem

Powitać niedzielnie :-)
misia - zdrówka dla Kubula, może azula ma rację i to cholerne zębiszcza go męczą?
Majuska - trochę szkoda wystawy, ale pewnie jeszcze nie jedną odwiedzisz, najważniejszy jest czas spędzony z Paćką :-D

A u nas dziś ta ostaaaaaatnia nieeeedziela po której jutro nie muszę rano wstawać i iść do roboty... w czwartek początek szychty:no:

reklama
Azula cudownie, że wystaw jest mnóstwo w Krakowie, Kielcach itp....jak ja sie na rzeszowską nie moge wybrac to na pewno na tamte pojadę:-D:-D:-D:-D

Misia to jest porażka, ja tez już nie kumam tych wirusów, kaszli, katarów...jestem n ato za głupia, moi znajomi ( dwójka dzieci 2lata i 5 lat ) twierdza, że to normalne , że katar zwykle trwa od października do kwietnia....dzięki, pier...ole takie diagnozy:no:

z tego mojego zmęczenia posprzątałam całą górę, zmieniłam pościele, zrobiłam 2 prania, i zakupy...a teraz ide czytac dlaej Greya, bo wczoraj zaczęłam:-p:-D

Zoyka , jak Ty to robisz?? Ostatni raz oglądąłam filmy do 2 jak miałam 25 lat :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry