reklama

Ciąża po 40

reklama
Ja daalej ZĄBI:crazy:w nocy pobudka rzyganko dwa razy łobesranko i niespanko ino gorączka no piątkowej nocy:rofl2:Doopina zaopatrywana na bierząco jednak czerwony ślad kłaśnawej koopy jest i to potężny:-(:wściekła/y:,Zoykagratki dla gwiazdeczki Julci toż przed roczkiem ślicznie już chodzi.Andzike chrzest czy komunia tzn przygotowania do tego ,a właściwie oprawa tylko tak groźnie wyglądają:tak:.No Kłaczku zdradź co nieco i ucałuj maluszki:-)Sandy powodzonka:tak:

Ja tez neptyk. Mia o 12 wymyslila sobie mleko (tzn ja zeby ja uspic) po czym od 3 z 1,5h szalala i poplakiwala. Dalam Ibum i spala do 6 z hakiem. Zab widac golym okiem ale ciagle pod skora :(

Azula czy Ty widzisz te zeby/zeba? przeswituja?

Dziewczyny co na skaczaca powieke??????? Lykam magnez od 2 miesiecy, g... pomaga jak widac, bo 2 miesiace skacze i jest gorzej, szlag mnie trafia!

Zoyka jak tam Jeremiasz? no i super z tym autem sie zlozylo :-)))

klaczku a dokad oni sie wybieraja? niech im sie wiedzie na nowym!

Ostatnia edycja:
Ollena no widzę tam gdzie się przebija napęczniałe i zaczerwienione i idzie kolejna dolna jedynka i górna.Czy jest coś co przyspiesza to zabkowanie bo jak tak dalej pójdzie to pod koniec dziecko zamiast matki nawet zamiast matki ząbi będzie mieć matkę z obłędem w oczach:crazy::eek:

Azula a ja widze zeba normalnie pod skora, wyglada jakby juz byla a go nie ma. U nas to wiecznosc trwa a skoro u Was nie widac to moze to potrwac dluzsza wiecznosc..

Andzike ja tez sie zabieram do chrztu nie powiem jak do czego ;-) nawet chrzesntych brak w sumie.

Andzike - my chrzciliśmy Kubę dopiero w styczniu, bo tak pasowało chrzestnym - przylecieli do nas 31 grudnia (wcześniej nie mieli możliwości wziąć urlopu). A że u nas chrzty sa w sobotę, to najbliższy możliwy termin to było 5 stycznia... i tak się stało....

Ollena - na napięcie mięśni magnez, ale może potrzeba coś wspomagającego wchłanianie magnezu. Poza tym może to być też niedobór potasu.

Andzike - Kacper jak moja Julka. Wpierdzielają komórki ;-)
Nie martw się. Jeszcze troszkę i Kacper będzie potrafił odblokować , wyłączyć, włączyć , poprzestawiać :)

Olena - drganie powiek to brak magnezu ale też przyczyna moze tkwić na tle nerwowym.

no tak, państwo D sie od kłaczków wyprowadzą i znowu nie będzie nic wiadomo bo pewnie nie będą mieli na nowym miejscu netu.

JULKA chodzi.

reklama
Dzięki Kłaczkowi przetrwalismy okres bezdomności i bezrobotności... dzisiaj przeprowadzamy się do wynajetego mieszkania, Robert ma pracę. Kłaczek jest wielka mimo mini-wzrostu:-D
Z dużym optymizmem patrzymy w przyszłość... chociaż ostatnie przejścia lekko przygasiły naszą wiarę w cokolwiek to Kłaczek wraz z Rajmundem obudzili w nas na nowo iskierkę, że są na tym świecie Ludzie przez wielkie L.
Majuska informuję, że nie pożarłam Karolowi kompletnie nic, rzekłabym iż młodzian wyżerał mi kolację z talerza z takim wdziekiem iż trudno było nie wepchnąć w pycholka kanapki z czymkolwiek :-D Wanda zaczęła samodzielnie stawać przy meblach, myślę że dzięki Karolowi bo się napatrzyła na niego. Raczkuje jak samochodzik i małpka chce mi uciekać :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry