asia70
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczyny moje!
Jestem , postanowiłam nie jeździć już do pracy ...
chyba już naprawdę przeginałam, mimo L4 jeździłam codziennie, miało być na 3 h max a bywało, że po godzinach zostawałam ... Już taka GUPIA jestem, że wydaje mi się, że jak sama czegoś nie zrobię, nie dopilnuję, to nie może być dobrze zrobione
A poza tym powiem Wam tak szczerze, że już zaczynał mnie szlag trafiać, kiedy posiedziałam jeden cały dzień w domu, to wszyscy liczyli na obiadek i błysk w chałupie .... a ja sama, cóż - nie umiałam w bajzlu siedzieć to sprzątałam, no a potem leżałam plackiem i ledwo dychałam, a tak ...przyjeżdżałam po 17 i wszystko było porobione 
Ale ...co ja Was zanudzam
...
Kłaczku !! gratuluję z całego serducha i kibicuję,teraz musi się udać !!!!! Super!
W drugim oknie czytam Was i widzę , że Sandy też
Ale numer ! Trzymam kciuki 
Poczytałam trochę, ale nie sposób nadrobić wszystkich zaległości.
Aniu super, że jesteś znowu
A ja, cóż - końcowe odliczanie, torba spakowana , brzuch wysoko jeszcze jak twierdzą znawcy, no i już mi ciężko bardzo :-(Dzisiaj od rana mnie strasznie mdli, nie mogę jeść ... Wczoraj się nachodziłam po mieście, bo miałam kilka spraw do załatwienia, tzn. samochodem, ale w centrum problem z zaparkowaniem, więc zostawiałam auto i tak musiałam zapylać... no i kilka schodów przejść ...Jak się położyłam wieczorem to bolał mnie brzuch i w nocy ból mnie budził, myślałam ,że się zaczyna ...ale spokój póki co
Na 11 jadę do fryzjera, coby nie straszyć
Napiszcie please jak u Was się zaczynała akcja, jakie objawy przed skurczami no i potem też ... no wiem, przecież rodziłam już, ale to było tak dawno... ;-)
Tydzień temu byłam u doktorka , powiedział że łożysko już dojrzałe i kazał przyjść 18 lutego (w dniu terminu wg OM) i jeśli nic się nie będzie działo to da mi skierowanie do szpitala. Sama nie wiem, trochę się martwię tym łożyskiem, czytałam że od dojrzenia zaczyna się starzeć i nie pełni już w 100 pro swojej funkcji.. Doktorek powiedział, że mam mieć uważne baczenie na ruchy. 18 lutego to będzie już 40 tygodni.
Jestem , postanowiłam nie jeździć już do pracy ...
chyba już naprawdę przeginałam, mimo L4 jeździłam codziennie, miało być na 3 h max a bywało, że po godzinach zostawałam ... Już taka GUPIA jestem, że wydaje mi się, że jak sama czegoś nie zrobię, nie dopilnuję, to nie może być dobrze zrobione
A poza tym powiem Wam tak szczerze, że już zaczynał mnie szlag trafiać, kiedy posiedziałam jeden cały dzień w domu, to wszyscy liczyli na obiadek i błysk w chałupie .... a ja sama, cóż - nie umiałam w bajzlu siedzieć to sprzątałam, no a potem leżałam plackiem i ledwo dychałam, a tak ...przyjeżdżałam po 17 i wszystko było porobione 
Ale ...co ja Was zanudzam
...Kłaczku !! gratuluję z całego serducha i kibicuję,teraz musi się udać !!!!! Super!
W drugim oknie czytam Was i widzę , że Sandy też
Ale numer ! Trzymam kciuki 
Poczytałam trochę, ale nie sposób nadrobić wszystkich zaległości.
Aniu super, że jesteś znowu

A ja, cóż - końcowe odliczanie, torba spakowana , brzuch wysoko jeszcze jak twierdzą znawcy, no i już mi ciężko bardzo :-(Dzisiaj od rana mnie strasznie mdli, nie mogę jeść ... Wczoraj się nachodziłam po mieście, bo miałam kilka spraw do załatwienia, tzn. samochodem, ale w centrum problem z zaparkowaniem, więc zostawiałam auto i tak musiałam zapylać... no i kilka schodów przejść ...Jak się położyłam wieczorem to bolał mnie brzuch i w nocy ból mnie budził, myślałam ,że się zaczyna ...ale spokój póki co
Na 11 jadę do fryzjera, coby nie straszyć
Napiszcie please jak u Was się zaczynała akcja, jakie objawy przed skurczami no i potem też ... no wiem, przecież rodziłam już, ale to było tak dawno... ;-)Tydzień temu byłam u doktorka , powiedział że łożysko już dojrzałe i kazał przyjść 18 lutego (w dniu terminu wg OM) i jeśli nic się nie będzie działo to da mi skierowanie do szpitala. Sama nie wiem, trochę się martwię tym łożyskiem, czytałam że od dojrzenia zaczyna się starzeć i nie pełni już w 100 pro swojej funkcji.. Doktorek powiedział, że mam mieć uważne baczenie na ruchy. 18 lutego to będzie już 40 tygodni.
musisz koniecznie jeździć w duetach;-).U mni początek @ po 8 prawie 9 miesiącach @Wczoraj porzarłam się z M niestety giga @ ma swoje prawa .
Dużo by o tym gadać...:-(Lotto puściła?? bo to tą dzisiejszą kumulację zgarniamy;-)