reklama

Ciąża po 40

Malfi oliwka bambino istnieje można kupić też w biedronce i mydło i krem.Ja akurat stosuję.Pieluchy no wybór ogromny ja używam Dada z biedronki ,a na dzień dzisiejszy M kupił pampersy bo były w promocji.Niestety pampersy sa perfumowane co utrudnia dojście po zapachu koopy jest to nie za bardzo jak dla mnie .Ale może tylko ja wolę jak mi śmierdzi by dziecia szybko przewinąć inni wolę zapach perfum.Wkładki laktacyjne ja miała m Jonsona.Zoyka && za załatwienie spraw w firmir i zdrówka dla Julci

reklama
Azula zwykle pampersy (nie sleep n' play chyba) nie maja zapachu.

Malfi no to udana sztuka z Ciebie, ale moze Ty za duzo myslisz? ;) wymyslilas cos kiedys chociaz tworczego?;)

To ja napiszę .Amelka zjada galaretę z nóżek wczoraj zrobiłam .M sobie nałożył i dziecko takiej ochoty nabrało ,że musiał jej też dawać.No wiadomo bez octu

My używamy tylko pampersów pomarańczowych. Sa elastyczne, w dobrej cenie, mają przyjemny zapach. Cena ok25 zł za paczkę 50 sztuk.
Oliwki nie używam. Od urodzenia Hippa do kąpieli do włosków i ciałka a najlepszy okazał sie Oilatum. Do smarowania Linomag.

Melduje ze po wizycie u GP - ciaza zgloszona. Polewka jak zwykle, dialog mniej wiecej taki:
- dzien dobry, mam taki list ze szpitala
to ten zalecajacy zgloszenie ciazy do gp i zapowiadajacy kierowanie przez szpital - pani polookala, brwi pytajaco uniosla, wiec mowie:
-zrobilam test
pani brwi poszly w gore jeszcze wyzej, choc myslalam ze to sie nie da...
- tak
pani przemowila:
- jeden test?
- nie, 6
pani zaryla w biurko... :-D

Kwestie zastrzykow do stawu musi rozstrzygnac lekarz, ale mysle ze nic z tego juz...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry