Trzecia! ;-)
Zoyka piekne ciasto, wrecz mnie podniecaja takie teraz

Zobaczcie ten blog
Cukrowa Wróżka - najsłodsze przepisy w sieci cudowny! dawno tak pieknego nie widzialam i zrobie kiedys sernik z toffi i orzeszkami, slinie sie na sam widok

A co do ubranek to spodnice jakies niewygodne mi sie wydaja a trapezowe nie moj styl.
A moja mama robi cos 'ala Snickersa, z duza iloscia orzechow, matko, niebo w gebie!
Next jest fajny, maja sliczne wzory, cudowne wrecz, wszystko takie 'modne' i kolorowe.
Ale najbardziej wkurzaja mnie rajtki wszelakie. Kupilam ostatnio w Next dla Mii 6-12 i juz za male...
Majuska my cale dziecinstwo dostawalismy wielkie paczki z USA, podnieta byla w calej rodzinie. Dziadkowie tam byli 20 lat, wszyscy do nich latalismy no i te paczki.. Dziadkowie od kilku lat juz w PL, na szczescie tesciowa tam jest i ona nam fajne prezenty czasem robi bo teraz wlozyla w koperte koszulke dla mnie, dla mm i jego brata i wlasnie do nas leci expresem. Pomijajac fakt, ze ona utrzymywala dlugo ze ta koperta zostala wyslana 3 tyg temu, kazala szuac na poczcie, pytac a w sobote oznajmila, ze ona caly czas ja kuzwa w samochodzie wozila! 55 lat dopiero... tez Mars?;-)
Oby Pacce wylazly wszystkie te zeby bo sie kobita meczy..