reklama

Ciąża po 40

Mój Stary jest ode mnie młodszy o 4 lata:-D
Idę do wyra , bo on już tam jest i podobnoż na mnie czeka:-D:-D:-D
Pa dziewczynki, miłej i spokojnej nocy, zwłaszcza dla naszych brzuchatek wszystkich:tak::tak::-)

reklama
Majuska - wiemy, wiemy !

Moj ode mnei o dwa , leży obok i wychrapuję tę samą melodię jak co wieczór ;-)

Tez zmykam spać. Dobranoc :)

Zoyka - NEXT to jest marka ubranek, która kupujesz w NEXT-cie. Lubię ciuszki od nich, body kupuje tylko w Nexcie, bo się nie rozciągają i maja takie głębsze zakładki na ramionkach tak, że Alince nigdy nie spadały, w przeciwieństwie do body z innych firm. Sa drogie - to niestety ich minus, ale jakoś jest bardzo dobra.
Alince kupiłam rajstopki do szkoły (do mundurka czerwone) i nic a nic sie nie zmieniły od września, w innych gumka w pasie się tak porozciągała, że moje dziecko gdyby nie spodnie (bo w sukieneczce było jej zimno), to by rajtuzy zgubiła.
Next Official Site: Shop for Clothes, Shoes, Electricals, Homeware & More

Hejka!
First! :-D

Niewyspanam, Packa o 4 się obudziła z wyciem, mówie do starego idź, nie wstał, poszłam ja, ale ona jest przeze mnie rozdziadowana i nie zasnęła już, musiałam ją wziąć do nas do wyra, u nas zasnęła, ale tylko do 6...no cóż wybaczam, raz na jakis czas przeżyję:-)

Szykuje się na spotkanko do gminy z burmistrzem, idziemy sie powykłócać z dziewczynami o większy szacunek dla naszych fantastycznych prozwierzęcych dokonań i uzmysłowić im jaki mają skarb, trzymajcie kciuki;-)

Majuska, booooskieee! Wez nie funduj takiej polewki, bo poniedzialek rano, a mnie juz brzuch boli. Wilczur jak Lassie... :-D:-D:-D
Zoyka, dla mnie 'micelarny' to tez wyzwanie. Wiem ze cos takiego istnieje, alt na tym moja wiedza sie konczy.:biggrin2:

Dzien dobry znad kawki-lurki. Mlodemu idzie 4 na bank, widac z pampie i slychac w nocy. Spac mi sie chce. Dzis jedziemy do GP zameldowac dobre wiesci (:rofl2:) i do Ponterfact po... przeboj sezonu.

Trzecia! ;-)

Zoyka piekne ciasto, wrecz mnie podniecaja takie teraz ;) Zobaczcie ten blog Cukrowa Wróżka - najsłodsze przepisy w sieci cudowny! dawno tak pieknego nie widzialam i zrobie kiedys sernik z toffi i orzeszkami, slinie sie na sam widok;)
A co do ubranek to spodnice jakies niewygodne mi sie wydaja a trapezowe nie moj styl.
A moja mama robi cos 'ala Snickersa, z duza iloscia orzechow, matko, niebo w gebie!

Next jest fajny, maja sliczne wzory, cudowne wrecz, wszystko takie 'modne' i kolorowe.
Ale najbardziej wkurzaja mnie rajtki wszelakie. Kupilam ostatnio w Next dla Mii 6-12 i juz za male...

Majuska
my cale dziecinstwo dostawalismy wielkie paczki z USA, podnieta byla w calej rodzinie. Dziadkowie tam byli 20 lat, wszyscy do nich latalismy no i te paczki.. Dziadkowie od kilku lat juz w PL, na szczescie tesciowa tam jest i ona nam fajne prezenty czasem robi bo teraz wlozyla w koperte koszulke dla mnie, dla mm i jego brata i wlasnie do nas leci expresem. Pomijajac fakt, ze ona utrzymywala dlugo ze ta koperta zostala wyslana 3 tyg temu, kazala szuac na poczcie, pytac a w sobote oznajmila, ze ona caly czas ja kuzwa w samochodzie wozila! 55 lat dopiero... tez Mars?;-)
Oby Pacce wylazly wszystkie te zeby bo sie kobita meczy..

Cześć

Dzieć u Baby ! Ufff..
o 6 rano obudziło mnie głośne "a cjo to, a cjo to"
MM wstał i mnie zwlókł o 7 .
Jadę do klientów.

Wieczorem byłam pewna ,ze Julka ma gorączkę . Zmierzyłam i miała 36,4. Rano tez mi sie wydawało bo jakieś takie ciepłe czoło miała ,ale znowu było 36,4. Chyba muszę kupić porządny termometr.

Majuska no u WAs te zęby to idą na raz ale pomyśl..potem już tylko spokój i cisza będzie.

Nexta znam w Allegro ( bo widać ze popularny) i kilka sama kupowałam.
blogi kulinarne lubię oglądać bo teraz piękne zdjęcia jedzenia robią . Wiem ze powstało coś takiego jak fotografia kulinarna.

MM zostawił mi auto z komentarzem " tylko uważaj na siebie i auto bo naprawdę nie mam zamiaru znowu byc bez samochodu".

Mlody pomaszerowal do kuchni i cos go dlugo nie slysze... POszlam zobaczyc co sie dzieje - stoi przy koszu na smieci, wyciaga po smieciu, wali za siebie i siega po nastepny. Wokol pietrzy sie juz niezla sterta... Jak dobrze, ze mam kompost i w koszu sa wylacznie papiery, opakowania po... i niewiele jest dziadostwa, ktorym mozna sie upaprac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry