reklama

Ciąża po 40

Flo jest niesamowicie kreatywna :tak::-D

Andzike to mój potrafi dziecko i ze trzy dni w to samo ubierać, po domu to jeszcze pikuś, ale jak do żłoba naszykował takie brudne to mi krew z mózgu odpłynęła...ja to już czasem mam przy nim ręce do ziemi opadnięte...:-D, wczoraj wieczorem leżę w łóżku i prosze, żeby mi przyniósł z łazienki jakis krem do rąk bo mam w strasznym stanie..nie ma go i nie ma, wołam: nie możesz znależć ?? No nie mogę...przynieś mi cokolwiek co nadawałoby sie do nasmarowania rąk ...przyniósł żel micelarny do mycia twarzy....I tak jest kuźwa cały czas :no:Za jakie grzechy pytam..za jakie????:no::wściekła/y: Jak on tą budowę ogarnał to ja nie wiem:-D

Dziś pojechał na zakupy i do znajomych, wyjeżdżając z naszej wiejskiej drogi stoi się na światłach , no i było czerwone, mój stoi, a tu jakas kobita otwiera mu drzwi i się pyta czy się może zabrać...no to on, że tak..a baba sie odwraca i jeszcze woła umorusanego wielkiego psa , tu cytuję starego: wielki czarny wilczur jak Lessi :szok::-D:rofl2::sorry2: ( mąż dogomaniaczki i członek stowarzyszenia Cztery Łapy - wilczur jak Lessi - płakałyśmy z Kaśką ) No i ta babaka mu się władowała z tym psem, wogóle nie pytając o zgodę i podwiózł ich tam gdzie chciała:-D W aucie sodoma i gomora:-D :-DTylko mój stary może miec takie przygody..
A na koniec przywiózł od kolegi swoją gitarę i piec do tego i całe popołudnie grał Patrycji rockowe kawałki swoich ukochanych kapel, przeplatając to "Łyski moja żono" i " Blusem o niezywej babci" ..czeski film...mam zryty beret:-D

reklama
Zoyka - bierz przepis na ciasto :-) 3Bity lubię, więc ciasto też musi być dobre.
Majuska - ja Cię bardzo sorry, ale ryczę ze śmiechu jak czytam o Twoim starym, zakręcony jest niesamowicie, chyba nigdy się przy nim nie nudzi. A wielki czarny wilczur jak Lassie mnie rozwalił na łopatki :rofl2:
Odmeldowuję się spać, bo znów o jakiejś barbarzyńskiej godzinie muszę jutro wstać :no:
Spokojnej nocy:-)

Majuska ale kosmos. Zrozum faceta! Skąd on moze wiedzieć co to jest krem micelarny ? Toz samo slowo "micelarny" to już dla niego wyzwanie. Wystarczyło ze to była tubka, haha . Dobry jest. Dobry :szok::-)

Andzike - nie dała mi. Mówiła ze brała z netu i pełno tego jest. Tyz szperam i szukam po zdjęciach żeby było podobne do tamtego :)

oo prawie identyk 3bit - przepis

Zobacz załącznik 538146

Witam wieczornir skrobnę coś byście wiedziały ,że żyjemy:tak:Sandy gratulacje:-)i synka życzę:tak:oraz spokojnej ciązy tzn marudź ile chcesz ,a Kłaczek niech Ci wtóruje .Oj fajnie ,że ciąża po 40-tce nam się znów pięknie rozwija:-).Flo w umywalce dżungla;-)niestamowity pomysł dość ciekawy i atrakcyjny:-D.Anko o fotę prosimy.Majuska za butki i Lessi ala wilczur ucałuj marsjanina.Rozbawił mnie do łez:-).Andzike no cóż może tak bywać ,że słodkie maleństwo zmienia się w demona bobasy tak miewają:confused::tak:.Amisia w końcu zaczeła ładnie jeść ale coś jej wyskoczyło na pleckach i we wtorek chyba muszę iść do lekarza niech to zobaczy.Dobranoc:-)

Majuska ten twoj Marsjanin boski, ja bym go nigdzie nie wysylala zeby sie nie nudzic :-))))))) Packa lepiej?

Zoyka a jakie te kiecki i spodniczki? Sukienki niektore mi sie podobaja, a spodnice jakies niewygodne mi sie wydaja, wole spodenki krotkie na rajtki. Pokaz co tam dostalas:)

Moja tesciowa wykupila pol Cartersa i Gymboree dla Mii i Patryka, wczoraj pokazywala na Skype, a jak zadowolona byla ;-) ja tez! dla mnie tez nakupowala, mm tylko skarpetki dostanie ;-)

Olena - 95 % to Next. Spódniczki w 80 % trapez i jeansowe. Sukieneczki różniste i jeansowe typu szmizjerki i letnie i na szelkach. I spodni full. Nie wiem gdzie sie kupuje tą firmę. u nas nei ma. Inga chyba z UK miala te ciuszki.

Ollena chyba troche lepiej, bo właściwie oprócz stanu podgorączkowego ( na co Nurofen podaje i odpuszcza) nic jej nie jest, nie ma smarków już , ani kaszlu..ten ząb przebił sie jedna końcówką, no ale to czwórka, więc jeszcze parę dni wychodził będzie, do złob ajej nie daje jeszcze. Zazdroszcę Ci tych szmat strasznie, dostawałam kiedyś paki z USA , to było święto zawsze i wielka radocha, niestety ten czas się skonczył...

Zoyka, pisało jak byk , dużymi literami żel micelarny do mycia twarzy, no ale mnie nic nie dziwi, on mówi na żel do kąpieli szampon np. i jest ok. Wczoraj Kaśka go prosiła jak był w sklepie, żeby jej kupił zmywacz do paznokci, a "miszczu" sie pyta : bezbarwny??:-D Jak wrócił z siatami to leciała szybko sprawdzać czy aby na pewno to zmywacz przyniósł :) Tak jest cały czas, 10 razy się pośmieję, ale za 11 mnie trafia:-)

Majuśka-padłam normalnie, w butach, hmmm, a że Paćka sie nie obudzila to wg mnie cud, moja od razu w domu ciągnie za buty, próbuje rzepy odpinać ,a w nocy ze dwa razy na spiąco obowiązkowo w łóżku staje, wiec w takich butach to na bank byłaby pobudka u niej
Zoyka-no natchnełaś mnie kobieto-bo ja tu myśle co w przyszłą sobote na te urodziny moje i starego wykombinować i już mam-bedzie rafaello tez bez pieczenia na herbatnikach-juz robiłam i jest pycha, zrobie tego 3bita-nie robilam ale nieważne byle szybko, no i deserek z truskawek i serka mascarpone i styka,
Dawaj pokaż ciuchy, Julka super na filmie
Sandy-gratulacje i zaciskam kciuki za spokojne 9 miesiecy
Andzike-mój co prawda na wyjscie młoda zawsze dobrze ubierze, ale w domu to juz do mnie z tekstem wyskoczył że co ja jej tak czesto te ciuchy zmieniam-czy nie moze np chodzic w tym samym na drugi dzień-nieważne że oslinione i kaszka na tym, to wkurzona raz powiedzialam ze on przeciez nie chodzi w nieświezej koszuli-sie zamknął i teraz grzecznie ubiera w świeze,
Ania-ja też chce zdjęcie tej umywalki, no musi to bosko wyglądac.

Moje dziecko tak ostatnio tańcuje przy muzyce że normalnie sikam ze śmiechu
Normalnie ostatnio sie taka bystra zrobiła że siedze i ją podziwiam:-).
Dzisiaj śmignelismy do Smyka-dzieć w sklepie radocha i wióra ucieka nam, wiec sie schowaliśmy za filarem, młoda sie zatrzymała rozgląda sie i widze ze nas szuka wzrokiem,nagle usta w podkówke i płacz i mama-jak mnie zobaczyła to z tej radosci nogi sie jej poplątały i bec na ziemie, Pani obok była zaskoczona jak jej powiedziałam ze ma 14 miesiecy-myslała ze jakies 2 lata

reklama
Majuska - hahaha, Twój "Stary" słyszy wybiórczo :-D
Usłyszał do paznokci i skojarzyło sie z lakierem !

Aga - 3bit dobry, jesi ktoś lubi smak toffi, śmietany i mlecznej czekolady. Ja toffi kocham !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry