reklama

Ciąża po 40

Aniu 5.53, to która to u Was??? Nie za wczesnie??:szok: Umywalka w salonie, niezła impreza była przy projektowaniu:-D:-D

Paćka obudziła sie tuz przed 6, spała od 18 bez kolacji, ja spałam nerwowo bo sie wciąz martwiłam czy wszystko ok u niej, w związku z tym jestem zwłokami. Wyobraźcie sobie jak ją stary o tej szóstej przyniósł do nas do łóżka, ja patrzę, a ona ma buty na nogach???:szok::szok::szok:Tłumok ją położył do spania w butach:szok::szok::szok:..nakrywałam ją co prawda około północy, ale było ciemno, nie spodziewałam sie , że dziecko może być w łóżku w butach....MARS!!!!!

Ma szczęście, że poszedł z nią na dół a ja pospałam do 9 :-)

reklama
Zoyka, mnie sie kiedys zachcialo bluzeczki z Bon Prix - kolor byl zajefajny, ale okazalo sie ze material jest zwykla, chamska wiskoza, klejaca sie do ciala i nieprzewiewna jak folia kuchenna. FUJ! Raz jeszcze polaszczylam sie na spodnie i tez wyszlo ze material jest niskiej jakosci, wiec dalam sobie spokoj z tym katalogiem.
Flo czym-ze ja Cie zaintrygowalam?
No, jakbym Karola widziala! Tez blysk w oku i brechtanie jak sie go przylapie.:-D Tyle ze u nas zwierzyna wybredna, ale za to Karol chetnie do karmy siega.

U nas noc z lekka przegwizdana, Karol mial akcje "wycie" w nocy - podejrzewam ze c.d. czworek. Poranek juz spokojny, dziecie radosne. Rajmundowi odwala - "nie podnos go jak nie musisz", "uwazaj na siebie". KOntrolny test wykonany, kreska zdecydowanie mocniejsza, czyli betka rosnie.

Witajcie.
Kłaczku robię Ci konkurencję:-),na razie to do mnie powoli dociera.[II]
W poniedzialek szukam na Medicovera lekarza.
Istny szok..a myslałam że to klimakterium.
zero nudności,zachcianek[zawsze były]

Wow! To wychodzi na to ze ja gonie Ciebie!:-D No i super! bedziemy stekac i narzekac na upierdliwosci ciazowe. A co do mdlosci i zachcianek, to sie nie sugeruj - u mnie przewaznie co ciaza to inaczej i to jest normalne.

Sandy suuper, bosko i trzymaj sie razem z klaczkiem :-))) gratulacje!

Majuska MARS! Oby Pacce przeszlo!

Aniu no to Wandzia sie popsula... niezle;) Mia tez obudzila sie o 4, zjadla i szalala chwile ale nie dalam sie i zadnych swiatel nie wlaczam, spalysmy do 7.30 jak nigdy!
Nie macie backyard dla Tabrisa?

reklama
Sandy gratulacje!!! :-DAle super :-)

Zaglądałam tu koło drugiej i czytałam Wasze teorie nt kryzysu ósmego miesiąca, pamiętam jak Majuska mordowała się wtedy z Paćką, mam nadzieję, że to nie to...
U nas było wesoło do mniej więcej 2.30, dziecko na rękach, na bujaczku czy macie bawiło się świetnie, za to próba odłożenia spać owocowała wielką awanturą:no: W końcu jak mu się głowa zaczęła na bujaczku kiwać to dał się przekonać.
Od rana powtórka - godzina 8 i awantura na cały blok. Ja się ledwo ruszam, podnieść go nie mogę, więc Marsjanin stanął na wysokości zadania i zajmował się małym, a ja zdychałam. Potem mi go podrzucił co prawda, ale razem sobie pospaliśmy ze 3h. Mięśnie nadal mnie nachrzaniają, ale już z nosa nie leci. Teraz Kacper wyciąga sobie zabawki z pudła i wygląda na zadowolonego, mam nadzieję, że pod wieczór mu nie odwali...
Majuska - rozwaliły mnie buty :-D za to P. wczoraj ubrał Kacpra w te same ciuchy co dzień wcześniej i dziwił się, że mam jakieś ale... nieważne, że przewijak jest pół kroku od szafy pełnej poukładanych w kupki ubranek i, że stary bodziak miał wielką plamę po kaszce...
anka_d - wyobrażam sobie ten zlew :-D chociaż myślalam, że po ogromnym kaloryferze, który wisiał w moim mieszkaniu na ścianie wprost proszącej się postawienie na niej szafy już mnie nic nie zaskoczy ;-) Na szczęście u mnie po użeraniu z administracją udało się zdjąć to cholerstwo i zamontować mniejszy kaloryfer pod parapetem ;-)
Flo - beza jakoś mi wychodzi, ale z ciastem bananowym mam problem i zastanawiam się czy po raz kolejny do niego podchodzić. Przy bezie ważne jest to, że najpierw ją się piecze chyba przez 15-20min w wyższej temperaturze, a potem się ją zmniejsza. I po upieczeniu nie wyjmujemy od razu z piekarnika, tylko trochę musi w nim posiedzieć. Powodzenia z tartą, chętnie zobaczę przepis, może upiekę do roboty :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry