reklama

Ciąża po 40

Malfi ja tak walnęłam w 6 miesiącu jak mi dysk wypadł i mnie poraziło. Odwiozła mnie karetka. Uważaj na siebie.

Olena - chciałaś , masz :

[video=youtube_share;VeFK4uyz4z0]http://youtu.be/VeFK4uyz4z0[/video]

reklama
Malfi leżakuj przynajmniej z tego jeden pożytek dałaś znać ,że żyjecie:tak::-DAsia no sama jestem ciekawa co u niej:tak:O Marzenka też zamilkła .PS Zoyka Julcia jak zawsze słodka ale mnie jednak przeraziła perspektywa tego co i mnie nie minie:eek:

jadę na szmacie,ze aż milo. MM wrócił wcześniej i wziął Julkę na spacer.

Kłaczek ,ze cały dzień "a tjo to "? Tak !

Ha, ha, ha..Zoyka padłam, gwiazda po prostu gwiazda:-D:-D:-D
Nie dość że w pracy byłam, to własnie po, jak wpadłam do domu tez jechałam na szmacie, bo sodoma i gomora była, nadrukowałyście jak szalone:szok::-) A jeszcze mnie czeka sierściuch, jakieś yorczysko zaraz przychodzi :-)

O..Andzike, nie doszłam do tego wiązania jeszcze:-D...szczerze powiedziawszy to dobrzy byłoby, aby mój stary to poczytał i mnie czyms zaskoczył, bo z tego co do tej pory doczytałam, to raczej ten Grey wychodzi z róznymi interesującymi inicjatywami:-D Mnie się przywiązanie do łóżka póki co kojarzy z "Grą Geralda" S. Kinga

Malfi uważaj kobito, uważaj, też mam upadek na koncie, jakoś tak w 5 miesiącu upadłam na doopsko, ale wszystko było ok;-)

Aniu witaj z nowego domciu, nie było problemów z Tabim?:-)

Flo ..ha..ha...no oczywiście do porodu można bez paliwa żonę wieźć, ale muza musi hulać, u mnie jest podobnie z lapkiem, możemy nie mieć gazu i wody, ale lapek musi hulać

Andzike, kumulacja jest nasza:-D...to gdzie lecimy?? na Bora, Bora ?? kto leci z nami???

Paćka nadal w gorączce jak puszcza Nurofen, jak działa to jest ok, druga górna czwórka ewidentnie napiera:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry