reklama

Ciąża po 40

reklama
Witam sie prawie południowo:)

Dzieć uspany, marudny cos dzisiaj i tylo mi łazi i paluchem pokazuje i daj daj gada, a jak daje to wyrzuca i znowu daj daj az jej wszystkiego np ze stolu nie dam

Kłaczek
-kreska mocniejsza i fajnie, a strach bedzie, wiem co czujesz, zanim Ola powstała nie było fajnie i do teraz pamietam, bo historia podobna do Twojej w sygnaturce, ale teraz nie gadamy a tym juz, mi pamietaam lekarz zalecił kwas foliowy w wiekszej dawce 5mg-jakbyś miala dostep do tego to bierz
Ania-fajnie ze się układa,teraz odsapniesz, i powolutku i Ty jak biedrona podrośnie coś dla siebie wykombinujesz,
Zoyka-bez CD moge życ ale bez radia to amen, w moim gruchocie padl akumulator no wiec radio sie rozkodowalo i nie dziala, chodze wkurzona bo hasla nie pamietam a papiery samochodu tez jakos sie ukryly przede mną
Majuska-współczuje i Tobie i Paćce

Dzieć uśpiony.

U nas się rześko za oknem się zrobiło. Nareszcie ! Od chyba dwóch tygodni były nisko chmury i mgła się utrzymywała i padał mokry śnieg. W Trójmieście było słonecznie a u nas paskudnie.

Julia gada " A cjo tio" i odpowiada sobie "gli gli" Ubaw po prostu. Do tego jak pyta to pokazuje paluszkiem.

Dzisiaj wdrapała się na kanapę i bila sobie brawo :)

MM zażyczył sobie na obiad spagetti i o 8 rano pobiegł do sklepu po produkty !

Aga ja bez radia tez nei lubię. radio na szczęście gra.

Coś dawno nie było axarai?

Aga, mam kwas foliowy, zre go od... fiu, fiuuu - ludzie tak dlugo nie zyja.;-)Tu jest zalecany podobnie jak w Pl, jesli sie staramy o dziecko i pierwsze 12 tygodni ciazy po 400mg na dobe. Od jakiegos czasu lykam po 800mg dziennie + (zalecone przez lekarza) 75mg aspiryny. Kwas foliowy w tabl. a 400mg to tu w kazdym markecie jest, srednio funta za 30tabl. Z rzeczy ktore odstawilam od przedwczoraj: slodzik do kawy, komorka z kieszeni spodni, pasztet ( :-() - innych zmian raczej nie musze wprowadzac.

bydgosia- Witaj! ja jestem tutaj w ciąży. Pytaj o co chcesz!

Właśnie została przywiazana przez męża do łóżka. Mam leżeć. Dlaczego zapytacie- wywaliłam się dzisiaj. Nawet nie wiem jak. Straciłam równowagę i z całym impetem poleciałam na tyłek. Panika była ogromna- M.wracał w trybie przyśpieszonym z basenu, gdzie był z dzieciakami.. D...pa mnie boli, ale na razie reszta chyba ok.. młody się rusza..
Ale prikaz dostałam- LEZEC -więc leżę. W związku z tym mam czas by Was doczytać.

Malfilka, uwazaj! Mnie sie tak zdarzylo w ciazy z najstarszym - on sie urodzil 04.12, a to musial byc koniec listopada - oblodzony chodnik, obie nogi mi poszly do przodu i wycielam dupskiem w trotuar, tak, ze myslalam ze moj brzuch zwiedza Australie. Zdalam sobie sprawe z komizmu sceny i zaczelam ryc jak idiotka, jakis facet podbiegl mnie zbierac z chodnika, a ja ze smiechu nie mialam sily wstac. Dziecku kompletnie nic sie nie stalo, a d... nie szklanka. POlez sobie, ale jesli w ciagu kilku godzin nic sie nie wydarzy, to potraktuj calosc jak nieszkodliwa przygode. Pamietaj, ze dziecko nie uderzylo o ziemie - po drodze byla Twoja d...:tak:

Leżę, leżę...

Andzike- niestety to "przywiązanie" na pewno nie przypomina Greya....niestety...
czy 2 i 3 część jest lepsza niż 1? pierwszą przeczytałam, ale miałam mieszane odczucia...
hehe właśnie preczytałam jaką masz stopę..hehe- moja 11-letnia córka nosi rozmiar 37...

Ostatnia edycja:
Malfi - nie były lepsze, ona wciąż przygryzająca wargę, on popieprzony na pięćdziesiąt sposobów, nasi kosmici to pikuś przy tym popaprańcu :-) Czytając wszystkie trzy części miałam mieszane uczucia :-D

reklama
kłaczku- teraz doczytałam- nic nie mówię tylko trzymam kciuki!!!!:-)

Sandy- co z tym testem?

u mnie chyba ok- minęły 3h- tylko d...sina..

czy ktoś wie, czy Asia urodziła??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry