reklama

Ciąża po 40

Cześć,

U nas lepiej. Gorączki w nocy nie było i teraz nie ma. Śladów zębów brak. Zgłupiałam..

kłaczku bidulek z Karolka. A swoja drogą, poznał swój swego .Rozumiało dziecko swojski język i wyłapało :)

U nas zimy ciąg dalszy. Pada śnieg.

Katrina - Julka ryczała ale sama nie widziała czemu . Maruderstwo, gorączka, moze coś bolala. Nie wiem. Stawiałam ze spać chciała ale jakaś siła jej nei pozwalała :)

Andzike niezły aparat z tego Kacpra. Informatyczny będzie :)

Azula a Amelce juz wyszły te zęby ? Miala gorączkę długo a równo z gorączką zęby się przebijały czy najpierw gorączka a potem pokazały się zęby ?

reklama
Zoyka no mamy2 dolne jedyneczki i w natarciu górną jedynkę szło razem zęby z gorączką teraz jakby mamy spokój jedynie dziąsełko przy jedyneczce górnej mocno nabrzmiałe.Zoyka może to trzydniówka?A czy dziąsła opuchnięte bo ostatnia gorączka była przy puchnięciu tej górnej jedynki która nam jeszcze nie wyszła

katrina z jakiej okazji wolne maja w szkole? bo moze Patryk tez ma wolne a ja o niczym nie wiem?
A co do pogody to ja tez nienawidze... odliczam dni do wyjazdu do PL, normalnie plakac mi sie chce na sama mysl, zeby to bylo juz.

Azula czy jest sens zebym ja postu przestrzegala? w sumie miesa jesc nie musze, niepotrzebne mi do szczescia... dobrze ze sie zorientowalam. Co do dnia na wodzie i chlebie to nie ma sensu to zadne oczyszczenie organizmu, lepiej juz na samych warzywach i owocach.
Ale co do chleba to ja bym mogla jesc caly dzien chleb taki swiezutki, chrupiacy, z polskiej piekarni;-)

Ostatnia edycja:
Ollena no to tak się mówi o chlebie i wodzie.Nie wiem co i czy ma dla Ciebie sens.Po prostu nie byłoby karnawału,tłustego czwartku śledzia itp itd gdyby nie np środa popielcowa.Jedno z drugiego się wzięło.Dla mnie ma sens to chwila zadumy każdy z nas czy wierzy czy nie wierzy czasem myśli po co żyje czy to życie ma jakieś znaczenie czy zniknę czy będe żyć wiecznie.A czy ktoś pości czy nie to przecież jego indywidualna sprawa

Katrina, Karol dostal wczoraj 3 zastrzyki - 2 w jedno udo, 1 w drugie. Ma spuchniete oba. Nie wiem jak u Was, tutaj szczepienie jest na rok i potem 3,5 roku. Na 13 miesiecy byla rozyczka, ale teraz szczepia ja za jednym zamachem na roczek. Bidulek ze bidulek. Zrobil sie caly przytulny i tak siedzi... Niunia moja.

Kłaczku - no Kuba miała na 6 m-cy te trzy szczepionki w udka. Też mi go było szkoda. Na 12 m-cy będzie miał MMR + PCV - to będą dwa kłucia i na 13 m-cy Men C + Hib - też dwa kłucia. Czyli różyczka na 12 m-cy bedzie.

Ollena - po popielcu maja te dwa dni wolne, w przedsszkolu koło nas od poniedziałku dzieci mają wolne. To chyba szkoły indywidualnie sobie ustalają.

Azula - oj, zebyś wiedziała, że żal (co prawa ja nie z gór), ja tak jak Ania D, ale tez żal. Ale coś za coś.

Zoyka - aaaa no tak często bywa. Mój Kuba tez tak ma - zwłaszcza jak śpiący. Myślałam, ze może coś się stało i dlatego dziecko takie zapłakane było.

Nie wiem czy pamiętacie Losiczkę (kiedyś tu zaglądała), prosiła, żeby pogratulować Sandy i Kłaczkowi, ona nie chce nam nie wiem przeszkadzać. Chciałaby tez jeszcze takiego małego szkraba, ale chyba za bardzo chce i na razie tylko kibicuje. Mam nadzieję, że do nas wreszcie dołączy i nie tylko jako kibic, ale to my będziemy jej kibicować. LOSICZKO!!!!! Trzymam kciuki.

A Mia miala dopiero jedno szczepienie na 2 miesiace... Zbieram sie, zeby ja zapisac na to na 4mies ale jakos ciagle mi nie po drodze i boje sie, ze bedzie jak zwykle.. ja ja zarejestruje a ona bedzie chora.

Katrina juz sie dowiedzialam, ze u nas tez zamkniete od jutra... kuzwa Patryk sie wscieknie w domu. Bardzo zaluje, ze wybralam to przedszole kolo szkoly. W poprzednim mial tylko wolne w najwieksze swieta.

Katrina, to cos inaczej szczepia w IRL w takim razie...
Losiczka, dzieki, ale wez sie pokazuj! Jakie "przeszkadzac"? No, chyba ze sie nakrecac nie chcesz...

BYlam w Children's Centre, gadalam z HV, ona powiedziala ze zglosi ciaze do midwife - mamy midwife az w Crowle, to kawalek stad. Nie wiem jak tu wyglada to technicznie.

reklama
Cześć , u mnie nadal NIC ... poza okropnym parciem ma pęcherz, boli jak wstaję z łóżka i jak chodzę.. To chyba najgorszy czas, najbardziej się dłuży. Czytam, gram w scrabble w necie, ale w każdej pozycji mi w sumie jest źle :-( No to teraz będę Wam marudzić ... dopóki nie urodzę :)

Kłaczek, Karolek jaki bystrzak , że od razu swojaka z tłumu wyłowił :-D Zoyka Jula przesłodka na filmiku, duża już.
W którym tygodniu rodziłyście? Nie wiem czy kupować rożek, przydał Wam się ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry