ceść Dziewcynki :-)
Kuba zasnął łaskawie i teraz zakłądy kiedy się Bestyja obudzi !!
Czekam na powrót Kubuli do żłoba
bo można oszaleć...
Codziennie wieczorem zamiast flachy mleka z kaszką wciąga gucia albo bakusia :-) |Ogólne mleczko i kaszkę ma głęboko w ...
Karenka miałaś tzw krzywą cukrową ? czyli test w obicążeniu glukozą jedno lub dwupunktowy ? robią jakoś ok 25 tc.
Mnie cukrzyca wyskoczyła po 30 tc ale to była spirala ... pewna miła pani mnie wkurzyłą w robocie, skróciła mi sie szyjna, lekarz kazał leżakować na lewym boku i po 2 tygodniach cukrzyca. Ruch, ruch i jeszcze raz ruch to połowa sukcesu :-)
aa pani Ala zachwycona że Kbunia taki spokojny :-) radosny i tak ładnie je
no sprzedać to se on potrafi 
Kuba zasnął łaskawie i teraz zakłądy kiedy się Bestyja obudzi !!
Czekam na powrót Kubuli do żłoba
bo można oszaleć...Codziennie wieczorem zamiast flachy mleka z kaszką wciąga gucia albo bakusia :-) |Ogólne mleczko i kaszkę ma głęboko w ...
Karenka miałaś tzw krzywą cukrową ? czyli test w obicążeniu glukozą jedno lub dwupunktowy ? robią jakoś ok 25 tc.
Mnie cukrzyca wyskoczyła po 30 tc ale to była spirala ... pewna miła pani mnie wkurzyłą w robocie, skróciła mi sie szyjna, lekarz kazał leżakować na lewym boku i po 2 tygodniach cukrzyca. Ruch, ruch i jeszcze raz ruch to połowa sukcesu :-)
aa pani Ala zachwycona że Kbunia taki spokojny :-) radosny i tak ładnie je
no sprzedać to se on potrafi 
Ostatnia edycja:
Potem w ostatniej chwili wyrwałam z rąk tatusia rajtuzki które trzeci dzień ubierał dziecku, dałam nowy komplet garderoby, wysłuchałam jego teorii o tym, że Paćka ma kryzys "półtoraroczniaka " 

) takie rzyganko to rzyganko pozytywne. Nie analizuj za bardzo, wszystko będzie dobrze