reklama

Ciąża po 40

Flo żadne "dragi" Ci nie pomagaja na migrenę ? U mnie się sprawdzał Excedrin z USA, poproś siostrzyczke , żeby Ci podesłała i wypróbuj, migrena jest masakrą:no:

Misia ten przypadek z Włoch to lekki hardkor, za.ebałabym chłopa bejzbolem chyba za coś takiego, nie wyobrażam sobie:no:

Oddania 2,5 letniego dziecka też nie ogarniam, przecież sa kuźwa jakieś domy pomocy dla matek z dzieckiem, jakies kuźwa niebieskie linie, nie wiem, siadłabym i żebrała rzeczywiście...ta matka przecież sama tez musi sie gdzies podziać i cos zjeśc , skoro sama przeżyje to i z dzieckiem by przeżyła, bieda i nieudolność życiowa to stan umysłu - takie jest moje zdanie

Co do sprawy biednej Madzi to nie śledze już bo mnie qrwica strzela, co ten babon robił tyle czasu na wolności, czemu nie siedziała w pierdlu od momentu odkrycia prawdy, czemu ten zasrany tatus jest niczemu niewinny, przeceiż skoro ta mała byla niechciana od początku, to chyba widział stosunek swojej żony do tego dziecka , nic nie robił??? nie ogarniam tego....:no:

Andzike no ja wlasnie się darłam już od izby przyjęc o ZZo, już w drodze do szpitala mówiłam staremu, że ja sie będe przebierac a on niech pędzi po ZZo, odeszły mi wody i od razu zaczeła sie ostra jazda skurczowa, na prawde mnie bolało, ZZO dostałam dopiero po półtorej godzinie od przyjazdu do szpitala, ale nigdy nie zapomne tego błogosławieństwa:-D

reklama
Moje dziecko rozwalilo ksiazeczke pt. "Taksowka Romka" - rozwalilo skutecznie, ksiazeczka jest podzielona na jedna kartke i reszte. I te jedna kartke dziecie mi przynosi, rzuca na kolana i zyczy sobie ogladac, co polega na tym, ze ja pytam "gdzie jest autko" i "gdzie jest chlopczyk", a on pokazuje palcem. Ogladamy ze skupieniem jedna kartke...

Kłaczku moje dziecko to równiez okropny niszczyciel ksiązkowy, uwielbia książeczki oglądac, ale przy okazji strasznie je też demoluje, kupiliśmy jej jakieś pare miesięcy temu na allegro zestaw książeczek po jakims innym dziecku, przyszły praktycznie w stanie idealnym, a teraz nie ma ich juz połowę, a to co jest ledwo sie kupy trzyma:-)....no ale czytamy, dużo, targa mnie za rekę i każe palcem pokazywac na obrazki i gadać:-D

No, to mniej wiecej tak samo mamy. Karol ksiazki sobie oglada, przewraca kartki, niestety rowniez gryzie, ale czest przynosi mi ksiazeczki, kladzie je na kolanach i on przewraca kartki, a ja mu opowiadam co jest na obrazkach. Jak juz opanuje ksiazeczke, sam mi pokazuje palcem, odpowiadajac na pytanie "gdzie jest...?" Niestety uprawia czytelnictwo destrukcyjne.

Klaczku no to podziwiam, jestes wielka ;) ja z tych dracych sie i jeczacych. Jak mam temp w okolicach 38 to jecze, wyje, wolam mamusie...doslownie, nie moge ruszyc, noga, reka, nie mowiac o siedzeniu. Lezenie sprawia mi bol.

Mia drugi dzie ma problemy ze snem w dzien. Juz na rekach probowalam uspic, nie i juz. W lozeczku pobawi sie czyms 5min i placze dalej a ja donosze rozne roznosci zeby tylko padla przy zabawce.

Gila ma po pas i mam wrazenie, ze znowu ucieka przy dotykaniu ucha. Modle sie zeby nie poszlo na ucho, zabije sie :(

Kłaczku - ale umówmy się 20 lat temu pampers to była nowość i jak to określiłaś świętość, więc jesteś rozgrzeszona, ze nie chciałaś świętości sie pozbyć. Ja się z Magda nie załapałam jeszcze na pampersy. Ona szybko przestała używac pieluch.
Co do bólu mam podobnie jak Ty - nie wiem czy to wysoki czy niski próg, ale dużo zniosę na żywca. Łącznie z leczeniem kanałowym zęba, depilacja pach, bikini, itp.

hełoł :-)
powiedziałam Panu Menszu że dzięki numerkowi ze żłobkiem będzie kierownikiem wyprawy na marsa :-D a on na to: :baffled: więc mu mówię, że to taka wyprawa pt.: powrót do macierzy :-)
Kubula miał etap czytelnictwa destrukcyjnego ... zjadł Pana Słowika :-D ale teraz siada wyciąga stosowna ksiązkę, siada na bujaku i cos sobie "bredzi". Jak zapmini co jest co to podchodzi i każe sobie opowiadać... poopowiadam a ten znów sru na bujak i coś sobie powtarza. KOSMOS.
aa Teletubbisie go nudzą. Bajkę o Piaskowym Dziadki obejrzał 2 razy (bo to ta sama bajka) w sumie prawie 30 minut :-D ide ssaka usypiać.

reklama
Hejka
No gdzie wszystkie babeczki są?? Tylko misia nadaje:-)
Zauważyłyście, że Asia od rana sie nie odzywa, pewnie ją wzięło, ale chyb anie mamy żadnego kontaktu innego do niej , co?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry