reklama

Ciąża po 40

Olena tort w tradycyjnej formie, bardziej pod dorosłych. W kształtach dla dzieci zamówię jak będzie starsza i świadoma urodzin. Zamówiłam z cukierni miejscowej mój ulubiony. Jest grylażowy ,toffi z mleczną czekoladą i śmietaną i najlepszy na świecie. Nie zdecydowałam się na T.Deckera bo stwierdziłam,ze owszem dobra ale nie wart az takiej kasy i przede wszystkim na pewno nie robią na miejscu i sama chemia tam .

reklama
No i super!
Ja bede zamiawiac u jednej pani, ostatnio Patrykowi robila, byl idealny, zajadalismy sie jeszcze kilka dni po bo wzielam do IE :-)
No i pani zrobi wszystko co sie wymysli wiec moge wymyslac;)

Golabki i faszerowana cukinia sie pieka, mmm :)

A co ja o północy na bb robiłam ano mamy HBO-go i se z M seriale oglądamy ,a u nas na maju znów ciekawa dyskusyjka sie rozwineła więc kompa nie gasiłam co chwilę popatrując co się tam dzieje no i nagle naszło olśnienie jak i na czterdziech zajrzałam u Zoyki śliczny suwaczek się zrobił:tak::-D.Zoyka udanego przyjęcia i sto całusów dla Julci:-D

Dziecie mnie zadziwia... Przynosi. Pacynke kaczorka albo jakas zabawke jezdzaca - chce sie bawic. Ksiazeczke albo jej fragment - chce ogladac. Chusteczki do d... - obsral sie. A teraz przywlokl mi swoj kocyk (taki na drutach zrobiony ma i bardzo go lubi) i wepchal mi sie z nim na kolana - byl senny. Zwykle bralam malego na kolana, otulam nozki kocykiem i tak zasypia w ciagu dnia bo to przytulak, maly, ale pierwszy raz przywlokl mi kocika i zapakowal sie do spania.:-D

Hej Dziewczynki, piszę do Was , bo mam lapa tak że będziemy w kontakcie :-) U mnie niestety żadnej akcji, zero skurczów, prowokacji też nie , bo doktorek powiedział że za wcześnie od terminu i w przyszłym tygodniu będziemy myśleć o wywoływaniu ... Na początku byłam zawiedziona, ale leżała ze mną na sali dziewczyna, której wywoływali 9 dnia po terminie (też pacjentka mojego doktorka) i biedaczka się namęczyła , miała skurcze ale za małe rozwarcie , dwa dni męczarni a w efekcie skonczyło się na cesarce. Ja wczoraj miałam niebotyczne rozwarcie... aż na opuszek palca .... :-D Chyba jednak wolę poczekać. Szpitalne usg wyszło dobrze, przepływy są okej, wody płodowe wystarczające, po prostu nie czas jeszcze, wiem pewnie lepiej byłoby w domu, ale przynajmniej tutaj badają co chwila.

hallo kochane,

postanowilam sobie zagladac do was regularnie i nadrobic chociaz ostatnie wasze posty:tak:...corka marnotrawna wraca:cool2: te mamusie,ktorych nie znam sie z nimi wirtualnie witam i krotko o mnie...blondynka,matka,zona...i ...kobieta spelniona,wchodzaca w najpiekniejszy ,kwitnacy wiek:happy2: mezatka od + 20 lat,od ponad 20 mieszkam nad piekna rzeka wupper:-D i mam troje fantastycznych bachorkow: 19/15/2:-)

klaczku - teraz zauwazylam!!!G R A T U L U J E !!!! :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry