reklama

Ciąża po 40

Zoyka to sie chyba nie wyjmuje się czyści ścierką i te syfy się wygrzebuje ja napisała Ollena chyba ,że Ci zacznie puszczać bo to uszczelka to można wymienić ale to już raczej mechanik.U mnie szybciej sie pralki psuły niż uszczelka puściła tak więc M tego nie wymieniał dlatego nie wiem nawet jak by to wymienić.Och przedwiośnie błoto,psie odchody i ogromne ilości petów ,śmieci .Chcę wiosny:tak:

reklama
Dzisas, jakiś debil od 10 min.coś wierci, ciekawe czy Kacper się obudzi:wściekła/y:
Jesteśmy sami, bo Paweł pojechał do Zamościa i wróci dopiero jutro:-(
Wkurzyłam się dziś w robocie. Dostałam zaproszenie na spotkanie dot. projektu, w którym biorę udział, oczywiście na piątek :wściekła/y: nieważne że ja w piątki nie pracuję, ale co to kogo, tylko w piątek dyro ma czas i reszta ma się do niego dostosować, olać nie mogę, bo projekt ważny:wściekła/y: Pojadę tylko na spotkanie, ale to i tak kompletnie rozwali mi dzień, bo jak znam dyra to spotkanie się przesunie/przedłuży/w ostatniej chwili odwoła:wściekła/y:
Majuska - mój żuczek ma już 13 lat, co jakiś czas nawalają w nim różne niby pierdoły, ale za to uciążliwe. No nic, jutro po raz kolejny wyląduje u mechanika i zobaczymy co tym razem. A namiętność do VW Golfa całkowicie rozumiem - mój ex miał nóweczkę i jeździłam nim zaraz po zrobieniu prawka, uwielbiałam ten samochód, najbardziej mi go było szkoda przy rozstaniu :-D Ze stajni VW najbardziej chciałabym Touarega - i kiedyś będę mieć :-) A mój pierwszy samochód to też był VW - 21 letnia Jetta od dziadka, który w wieku 70lat postanowił zaszaleć i sprawił sobie Audi A4 Quatrro :-D takiego mam szalonego dziadka :-D
azula - dziś jak wyszłam z pracy pierwszy raz świeciło słońce :-) dni są coraz dłuższe, w powietrzu pachnie wiosną, psie kupy wychodzą z każdej możliwej dziury (dziś mało nie wdepnęłam w jedną, której nie powstydziłby się koń - przy samej budowie II odcinka metra...:no:)

Zoyka - to się nazywa fartuch, ale jak dziewczyny piszą, to musi wyjąć ktoś kto się na tym zna i na ogół po to, żeby wymienić. Spróbuj to wyczyścić sodą.

Wklejam moją owieczkę na dzisiejszym wypasie.

Ostatnia edycja:
katrina ! U Was wiosna, trawa zielona , drzewa zielone. To niesprawiedliwe :szok::-D

Moja klientka urodziła Maję o 21;25 ! A miał być chłopiec choc marzyli o córci :)

Zoyka - faktem jest, ze od dwóch dni mamy ładne słoneczko, ale... trawa zielona jest cały rok, azalie i rododendrony również (nie na darmo się nazywa Zielona Wyspa), ale popatrz na drzewku jeszcze nawet pączków nie ma.

Nie mniej jednak chętnie się wiosną podzielę!!!!

oooo, a gdzie się wszyscy podziali? :szok:
To ju tu z kawą i kanapką siadam poczytać, a tu takie pustki... :-)
katrina - zazdroszczę zielonej trawki :-) a ta Twoja owieczka to jakaś konkretna rasa?

U nas wychodzacych kup brak, sa poprostu normalne kupy bez oznakow wychodzenia na trawnik;) leza sobie na codzin wiec tak nagle nikogo nie raza ;-)
Zielono caly rok ale ja wole polska szarosc byleby zachowac polskie pory roku. tu jest beznadzieja.

Mia nie miala kataru doslownie 2 dni. Zaczelam sie cieszyc a dzis znowu leci jej z nosa jak z kranu. %$^&#!!!!!!!!!!!!!!

Bry

Andzike - to foxik szorstkowłosy, tylko, że uszka ma do góry, co nam nie przeszkadza, bo wygląda przez to weselej.

U nas dzisiaj juz niet słoneczka, ale nie pada (to już coś).

A tu moje dwa pajacyki:

Ostatnia edycja:
reklama
katrina sliczne dzieciaki! jak bardzo widac roznice miedzy domkiem a mieszkaniem... Patryk spi w majtkach i podkoszulku i jest caly mokry.
A wiadomo na co Alinka ma alergie? bardzo mocne ma te rumienie na policzkach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry