reklama

Ciąża po 40

Misia :) Moze jajecznicę zje na obiad :D

szarlotka rozpływa się w ustach. Andzike miała rację! jedna z najlepszych jakie zrobiłam :)

reklama
Zoyka foty!!

Marzenko miksuje bo miksowanym wygodniej mi ja karmic. Drugie dania jej ciapie.

wiecie co? posmarowalismy suce 2 dzien lapy Clotrimazolem i jest znaczna poprawa! nie sa juz czerwone i nie gryzie ich!

Ja też chcę szarlotki!!! popatrzę sobie na zdjęcia i zjem ją wirtualnie:-)

Błoto za moim płotem mnie dobija...Dzięki mojemu kochanemu borderkowi, potrafię teraz myć podłogę 4 razy dziennie i nie widać efektu:baffled: Majuśka- czy bordera można obciąć??? albo trochę przyciąć, by tak wiele blota nie wnosił???

Cieszę się, że jesteście WSZYTSKIE:-)

Zoyka narobiłaś mi smaka na szarlotkę :-)
Kubuś ma fazę kalafiora, wyjadł mi z talerza :-D Ostatnio zamiast kaszki przed snem zjadł awokado... :baffled:
Marzenko koleżanki córa nie mówiła NIC a NIC i wystartowała ze słowotokiem po ukończeniu 2 roku. Z ludzkim słowotokiem.
Kubula gada non stop ale w swoim narzeczu :-D Zabawne jest to że nie próbuje powtarzać prostych słów: dać,ma itp. tylko ... była żabka ... teraz jest ciuchcia :-D
Ollena nie miksuj - zobacz że w słoikach powyżej 8 miesiaca zawartość ma inna konstystencje - "podziab" jedzonie widelcem żeby Mia musiała gryźć.

Malfi można, łapki oczywiście, obciąć wszystko z międzypoduszek, pazury skrócic bopo zimie lubia być za długie,potem dookoła "stopy" jak stoi , a potem jeszcze z międzypalców wycieniować..na tzw. kocią łapkę:-D..resztę polecam wyczesać , skrócic to co z brzucha zwisa i będzie git:-)

Zoyka narobiłaś smaka ta szarlotką i mnie nosi, szkopuł w tym, że musiałabym do sklepu pojechać a strasznie mi sie nie chce i cierpię:blink:...nosi mnie na słodkie bo mam @dostać..stary mi kupił czekoladę z Wedla, ale mi nie smakuje, ja tylko Milke lubię;-)

reklama
misia ona wlasnie tych sloiczkow po 8mym miesiacu nie lubi, az ja trzesie jak te kawalki ma polknac.
Co innego obiad z nami, ten jej wchodzi bez problemu:-)

Majuska muffiny z jablkami albo innymi dodatkami zrob! Czekolade juz masz wiec to duzo, doloz orzechow, rodzynek czy owocow i bedzie git!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry