azula
Fanka BB :)
Ollena no chodzi ale jeszcze z trzymankom
Amelka też tych słoików po 8 miesiącu nie lubi dławi się nimi ciekawe bo nasze to gryzie łącznie z kiszonym ogórkiem ,a zupy też miksuję w sumie my dorośli tez lubimy tzw zupy krem
PS butki to zwykłe takie szmacioki które jak butki wyglądają ,a więcej to to skarpetę przypomina .Jak już będzie chodziła dobrze to się kupi jakieś porządniejsze
Amelka też tych słoików po 8 miesiącu nie lubi dławi się nimi ciekawe bo nasze to gryzie łącznie z kiszonym ogórkiem ,a zupy też miksuję w sumie my dorośli tez lubimy tzw zupy krem
PS butki to zwykłe takie szmacioki które jak butki wyglądają ,a więcej to to skarpetę przypomina .Jak już będzie chodziła dobrze to się kupi jakieś porządniejsze
Ostatnia edycja:
Podobno w smaku była dobra, ale jakoś się nie odważyłam :-) zadowoliłam się karpatką
Myślę, że w połowie czerwca pojadę do PL i wrócimy już razem, chciałabym jeszcze być tam wcześniej ale samolotem na kilka dni, w czerwcu pojadę samochodem żeby dziecko spakować i przewieźć w całości do Anglii. W sumie wszystko się rozbija o kasę ale z optymizmem patrzę w przyszłość i mam nadzieję że przez dwa miesiące odbijemy się od dna.