reklama

Ciąża po 40

U mnie mistrzem roztrzepania jest mój małżonek, potarfił wsadzić pranie do pralki i po 2 godzinach je rozwiesić, nie włączają wogóle prania, nie kapnął się rozwieszając, że pranie jest nadal brudne i suche:no::-D...no i uwielbiam te jego wrzaski : Gdzie są moje kapcie????...a kapcie leżą po jego nogami:sorry2::-D:-D...to tylko malutki wycinek :))))))

reklama
Majuska, widzę, żej esteś z Rzeszowa. Ja się tam urodziłam, a moi Rodzice przenieśli sie 20 km za Rzeszów w stronę Dynowa. Bardzo ładna okolica. Przyszłe lato mam nadzieję spędzę tam razem z Alusią. Pozdrawiam.

Alamiqa - mój tata pochodzi no może nie z Rzeszowa, ale przejeżdżamy przez Rzeszów zawsze jadąc na wieś do dziadków. A pochodzi spod Jarosławia :) To całkiem niedaleko Rzeszowa ;)
:-D:-D:-D Majus, to ja Twojego męża nie przebiję, ja to najwyżej włączyć zapomnę ;)
Kłaczku, no nie rozśmieszaj mnie - 7 kg na plusie w 20 tygodniu to ma być dużo??? A kawę to pewnie i dawniej słodziłaś, nie? Więc to raczej nie nabija Co kilogramów. Ja podobnie chyba przybywałam - tyle, że ostatnio mi skoczyło, no ale to zwalam na opuchliznę... A jaka prawda to za niecały miesiąc się przekonamy.
Gosia a ten Twój strach to skąd się wziął? Bo przecież już rodziłaś to wiesz jak to jest. Z tych filmów co się ich naoglądałaś? Spokojnie kobiałko :)

Basiu ja się boję szycia albo że pęknę jak mnie nie przetną i tej masakry w cipce no bo tak jest nie ma co czarować, a bóli to najmniej bo i tak znieczulenie będzie no i żeby wszystko ok było to tego też się boję.............. a Ty w końcu to znieczulenie weźmiesz czy nie?

u nas dzisiaj tak gorąco że aż muszę brzuszek chować...

mój monż np 2 lata po przeprowadzce zapytał mnie gdzie są ręczniki (bo mu nie wyciągnęłam):-)

Barbara, ja uzywalam slodzika, ale wiadomo co to robi z watroba, wiec natychmiast po zajsciu w ciaze odstawilam na rzecz cukru. Wydaje mi sie ze 7kg to sporo... W ciazy z bliznietami przytylam wszystkiego 3,6kg, z czego dzieci bylo w sumie 5,65 - to byl piekny wybik, po ciazy mialam 10kg mniej niz przed.:-D Generalnie mam tendencje do "nabierania cialka", a w czasie ciazy wybitnie trudno to kontrolowac, tymczasem waze juz 103kg, wiec kazdy dag do przodu jest niefajny. Co na to ma powiedziec serce? Co kregoslup i stawy? Juz teraz chodze dostojnym spacerkiem, a jak tylko cos przyspiesze to zaczynam sapac jak parowoz do Chabowki.
Gosia, lepsze ciecie niz pekanie, a jak nie jest to naciecie duze i normalnie zszyja to zadnej masakry nie ma - goi sie i cipka jak nowa. Tu nawet bylo gdzies takie ha ha, ze chlopak rodzacej probowal lapoweczke drobna zapodac lekarzaowi ktory szyl, zeby tak toche bardziej pozszywal, troche wiecej "zlapal".:-D

Kłaczek ja też tak uważam tzn że lepiej jak ciachną ale z tego co wiem to nie ciachają rutynowo a sama się nie ciachnę:) przecież chociaż jakbym zaczęła już ćwiczyć........
mnie przy pierwszym por ciachnęli a potem po 6 latach ta sama położna stwierdziła chyba że pójdzie bez no i.... nie poszło:wściekła/y: pękłam tylko z zewnątrz ale jest to o wiele gorsze doświadczenie niż ciachnięcie
więc pogadam jeszcze o tym z moją gin żeby mi na piśmie to ciachnięcie w gratisie dała:blink:
j ja przytyłam tak ok 8 ale jak na moje stawy to już naprawdę odczuwam i też łażę jak ślimak ia sapałam okropnie tak do 20 tygodnia a teraz przeszło .....:szok:pewnie po to żeby co innego wylazło:)

jak tam Majuska wieści są jakieś?

No jestem, jestem ....słuchajcie..wszystko wskazuje na to, że zdał!!!! oficjalne wyniki 15 września dopiero, ale spisał odpowiedzi, i porównał z tymi z netu i powinno byc git :)))))) Troche kamień z serca spadł....teraz myslimy nad studiami,bo chciał na filologieę ang. ale nie ma chyba wolnych miejsc u nas na Uniwersytecie :(

najważniejsze że zdał :-)
są olejki do masażu krocza. jak jesteście zainteresowane to poszukam - na jakiś eko-stronkach widziałam.
ja po cesarce ... zobaczymy. Wiem, że na 100% bedzie mi sie ślimaczył szew bo ja tak mam ... po znamieniu mi się ślimaczył więc teraz tym bardziej ...
Przy przyjęciu, pielegniarka: proszę sie przebrać, musze zbadać tętno płodu, ogolona ?
Ja: tak
Pielegniarka: odsuwając mi gacie: muszę sprawdzić... no ogolona.
dalej było już tylko gorzej :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry