reklama

Ciąża po 40

no to proszę Kłaczku:)
Myślę że ten dworzec wygląda teraz duuuużo gorzej niż wtedy.....

Chałupy.jpgChałupy (2).jpgChałupy (3).jpgChałupy (5).jpg

reklama
Jaaaj... dzieki! Wtedy nie byl niebieski tylko po prostu betonowy, nie mial chyba lawek! I wcale nie jestem pewna czy mial peron... Ja tam bylam w 1994 roku. Graffiti nie mial na pewno!

Witajcie mamuski i szkrabki kochane

Gosiu
Nic nie mysl teraz o porodzie masz na to jeszcze czas , ja rodziłam bez zadnego znieczulenia , i po 20 latach nie popekałam i nie było potrzeby ciecia jak połozna potrafi odebrac poród i zrobic masaz szyjki odpowiednio to nie potrzebne jest ciecie , to tylko od niej zalezy , wiem tez ze teraz golenie nie jest obowiazkowe chcesz to sie ogól nie chcesz to nie musisz wcale

Basiu no ta pogoda daje ci sie we znaki napewno na twoje nózki i opuchlizne

ja bym poszła na jakis spacerek ale sie boje zeby nie dostac krwotoku taki mam obfity okres pierwszy po porodzie ze masakra co pół godziny zmieniam podpaski i cała sie przebieram bo zalane wszystko , to przez te cholerne miesniaki a nie mam na razie zadnych hormonów do łykania

Kłaczek mamuska to jestesmy takich samych gabarytów , ja juz po porodzie doszłam do swojej wagi 95 kg a nic nie chce wiecej spasc jak bywmurowało a ruchu przy dziecku duzo wiecej

Marzenka, ja potrafie na upartego schudnac, ale w UK to wyjatkowo nie idzie. Warzywa i owoce sa relatywnie drogie, szczegolnie owoce. Staram sie miec baczenie na to co ile jem. Przy moich 161cm wzrostu to ja jestem forma doskonala, znaczy sie kulista.:-D

Hej, wrócilismy od okulisty. Było okropnie: gorąco, Mała plakała już przy kropieniu oczek, a podczas samego badania to i ja się poryczałam. Ile jeszcze to Maleństwo musi się nacierpieć? Na szczęście z oczkami ok. Za trzy miesiące szczegółowa kontrola w klinice, a na razie spokój.
Majuska, ciesze się, że Synowi matma poszła.
Dobrej nocy.

Gosiu okres mam od wczoraj po porodzie czysciłam sie 3 tygodnie i spokój a wczoraj dostałam okres tak ze w normie wszystko jest

Alamiqa bidulko współczuje twojemu malenstwu , ja to płacze nad moja jak ona jest długo niespokojna a co dopiero jakies meczace badania oby juz sie te badania pokonczyły i malutka nie denerwowała sie nimi

Cześć dziewczyny wieczorową porą :)
Czy Wy też miewacie ostatnio takie okropne niechcice??? Czy tylko ja taka leniwa jestem? Siedziałabym tylko i nic, wrrr...
A z tej opuchlizny Marzenko to najgorsze to, że pod spodem mi puchną stopy no i chodzę jak na jakichś poduszkach. I boli ta opuchlizna...
Ale wiecie, miałam Wam powiedzieć, dzisiaj ważyłam kilo mniej niż tydzień temu, ale i tak nie łudzę się, że schudłam, po prostu dzisiaj troszkę mniej spuchnięta byłam o 15 ;) I termin przesunął mi się z 14.09 na 18.09 - Karolinka waży około 2700 - 2900 :)
Majuska, super, że dobre wieści - teraz oficjalne wyniki to pewnie formalność, ale potrzymam jeszcze kciuki za jak najlepszą ocenę :)
Gosia, jeszcze nie wiem czy wezmę znieczulenie, ale pytałam lekarki - w każdej chwili mogą mi podać, no chyba, że akurat już dzidzia będzie prawie na zewnątrz. Ale mam komfort psychiczny, że jakby co to dostanę, więc spoko :) I rzeczywiście, jak radzi Misia, poczytaj sobie w necie - bo pewnie znajdziesz - na temat samodzielnego masaży krocza - podobno daje świetne efekty (ja w TV słyszałam)
Kłaczku, ja sapkę to mam czasem nawet siedząc na fotelu :-D A słodzik to świństwo - dobrze, że w ciąży odstawiłaś, bo podobno dorosłemu tak nie zaszkodzi, ale dziecku w brzuchu może. J wcale nie słodzę, bo raz jak się odchudzałam (jeden raz z wielu :-D) to przestałam słodzić, przyzwyczaiłam sie i potem odchudzanie się skończyło, ale napoje (kawa i herbata) już z cukrem mi nie smakują.
Misiu, początek zachęcający - czekamy na cd :)

Dobranoc kochane, do jutrzejszej kawki :)

Cześć dziewczyny
nie nadążam za Wami :) cały dzień biegania po domu nie pozwala mi na częste zaglądanie na forum ale chociaż raz na kilka dni zerknę o czym mówicie.
Upały dają się we znaki a ja uparcie odmawiam pracy w sadzie i obrywania jabłek, które w tym roku wyglądają jak ziemne orzeszki :) w nosie mam musy czy kompoty bo więcej się namęczę przy wydłubywaniu ogryzków niż będzie z tego pożytku. Zachciało mi się domu na wsi to teraz mam.
Zaczęłam tyć, ratunku! Dołączę z formą doskonałą do Was dziewczyny przy 158 cm:-)

reklama
dzieńdoberek:)
kaweczkę piję i zapraszam,

Basiu taaaka waga Małej toż to rozpusta:-p, moja Jula miała 3000 jak się urodziła tydzień po terminie, fakt chuda jak szkapa ale energii ma za nie jednego grubasa
Anka i bardzo dobrze że tyjesz co masz mieć lepiej:tak:ja to długo miałam wrażenie że tyją mi tylko cycki, oj długo:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry