Cześć dziewczyny wieczorową porą

Czy Wy też miewacie ostatnio takie okropne niechcice??? Czy tylko ja taka leniwa jestem? Siedziałabym tylko i nic, wrrr...
A z tej opuchlizny
Marzenko to najgorsze to, że pod spodem mi puchną stopy no i chodzę jak na jakichś poduszkach. I boli ta opuchlizna...
Ale wiecie, miałam Wam powiedzieć, dzisiaj ważyłam kilo mniej niż tydzień temu, ale i tak nie łudzę się, że schudłam, po prostu dzisiaj troszkę mniej spuchnięta byłam o 15

I termin przesunął mi się z 14.09 na 18.09 - Karolinka waży około 2700 - 2900
Majuska, super, że dobre wieści - teraz oficjalne wyniki to pewnie formalność, ale potrzymam jeszcze kciuki za jak najlepszą ocenę
Gosia, jeszcze nie wiem czy wezmę znieczulenie, ale pytałam lekarki - w każdej chwili mogą mi podać, no chyba, że akurat już dzidzia będzie prawie na zewnątrz. Ale mam komfort psychiczny, że jakby co to dostanę, więc spoko

I rzeczywiście, jak radzi Misia, poczytaj sobie w necie - bo pewnie znajdziesz - na temat samodzielnego masaży krocza - podobno daje świetne efekty (ja w TV słyszałam)
Kłaczku, ja sapkę to mam czasem nawet siedząc na fotelu

A słodzik to świństwo - dobrze, że w ciąży odstawiłaś, bo podobno dorosłemu tak nie zaszkodzi, ale dziecku w brzuchu może. J wcale nie słodzę, bo raz jak się odchudzałam (jeden raz z wielu

) to przestałam słodzić, przyzwyczaiłam sie i potem odchudzanie się skończyło, ale napoje (kawa i herbata) już z cukrem mi nie smakują.
Misiu, początek zachęcający - czekamy na cd
Dobranoc kochane, do jutrzejszej kawki