kłaczek
Fanka BB :)
KAAAWAAA!
MArsiatko opracowalo nowa technike lozkowania. Kiedy budzi sie w nocy, wstaje w lozeczku i nudzi, az go wezmiemy do siebie. Cwaniaczek. Biore bo dzieki temu mozemy pospac.
Dolaczam do grona swirujacych z uziemienia.
Wczorajsza chalka zezarta, mam zlecenie upiec nastepna, a jeszcze lepiej 2 zeby "na jednym ogniu".
MArsiatko opracowalo nowa technike lozkowania. Kiedy budzi sie w nocy, wstaje w lozeczku i nudzi, az go wezmiemy do siebie. Cwaniaczek. Biore bo dzieki temu mozemy pospac.
Dolaczam do grona swirujacych z uziemienia.
Wczorajsza chalka zezarta, mam zlecenie upiec nastepna, a jeszcze lepiej 2 zeby "na jednym ogniu".

przy okazji wyrywajac kolejny klawisz - tym razem Ctrl
mój biedny laptopik... 

Czekam aż Kacper wstanie i lecimy na dłuuugi spacer :-)
Aniu za te 2-3 dni nie schudnie dawaj picia i cokolwiek co lubi .&& niech Ci szybko Wandeczka zdrowieje.A siedzenie z dzieckiem w domu czy męczenie się z dzieckiem w domu to kwestia nastawienia dla mnie to sama radość dla kogo innego więzienie .Zoyka dziewczyny Ci dobrze radzą zawsze możesz dać na próbę bo jak masz swoje nerwy na dziecku wyżywać (choćby zwykłym niezadowoleniem ,poczuciem uwięzienia tak dzieci sa jak barometr uczuć i zachowań dorosłych )to daj ją do tego żłobka w razie co zrezygnujesz