• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Witajcie.
Majuśka mój tak samo jęczy ,ze remont przekroczył budżet 25.000,że ma kasy tylko na 3/4 auta ....,i inne takie tam bzdety..
A ja niby leżąca -38 temp. ,katar ,kaszel ,a młode i tak trzeba odebrać.
Gratuluję kolejnej pannie ukończenia 11-m-cy.
miłego dnia

reklama
Dla ślicznych blondyneczek 11 miesięcznej Mijki i 7 miesięcznej Adusi ***:-).Wadna urocze dziewczątko więc w reklamie szanse ma:tak:,a za domek &&:-D.Flo znam ten ból z krzyżykami( to zapalenie nerwu kulszowego ja obecnie na czopkach ,a M na czopkach + tabletki jak jest słonecznie to jest lepiej jak wilgotno to łupie w doopie i kręgosłupie:crazy:.Majuska kiedy na gulasz marsjański mam przyjechać;-)swoja drogą marudny mars to mars do wysyłki:-(czy to z powodu zdrowia ,pieniędzy tudziez tysiąca innych niezrozumiałych dla wenusjanek spraw;-)

Majuska no to dym... niech chlop se da na luz, jak to moj Mars mowi, kasa rzecz nabyta wiec wyda i nabedzie!

Azula dzieki i foty probuje od rana strzelic ale nic z tego, rusza sie, chowa i kreci w kolko. Do tego ma goraczke wiec mega marudna..

Katrina moze to tego wina bo ledwo zyje, w glowie mi sie kreci, mam mdlosci i leb mi peka wszedzie.. A mdlosci to na @, tak mam bez tabsow :(

Ollena - gratulacje dla Mii :) Jeszcze tylko miesiąc i roczek :-D
Przeczytaj sobie swoje ostatnie posty - to jest właśnie to o czym z misią pisałyśmy :-D
Majuska - przegina ten Twój Mars, naprawdę... Może go odstawisz na pół roku, pisałaś, że kiedyś pomogło? :tak:

Nie mam wody, nie mam gazu, nie mam kuchni, nie mam dostepu do kibelka. Na moje pytanie kiedy skonczy ciężko się zdziwił że chcę wiedzieć. Muszę wyjść do miasta, nie wiem jak zrobię obiad. Zastrzelę sie!!!!!

Ollena - misia Ci wczoraj napisała, że wyszukujesz sobie różne schorzenia i non stop piszesz, że coś Cię boli... :-(ma sporo racji, mam nadzieję, że jak pojedziesz do Polski to nie będziesz miała czasu na choróbska :tak:

Ollena to nie kataklizm... to angielski hydraulik ze swoimi umiejętnościami :baffled: Zakłada durny piec gazowy już 4,5 godziny a cały czas lutuje 4 rurki, jakiś obłęd a przecież nie zostawię obcega faceta w domu na dodatek z Tabrisem, no chyba że hydraulik miałby być obiadkiem dla pieseczka....:-D

Andzike przeoczylam.
Misia no wiec od razu Ci mowie, ze mnie rzadko cos boli i naprawde musi mnie cos bolec mocno zebym sie zalila. Rzadko boli nie glowa, naprawde bardzo rzadko wiec dlatego jeczalam.
Czy psychika? watpie bo w PL rok temu zaczelo mi sie zapalenie zoladka mimo ze tam czuje sie najlepiej psychicznie..
MOjego Marsa to dopiero boli... ahaha

reklama
... rzęrzący ( żężący? ) ...

:-D:-D:-D:-D Jak rzezi, to pewnie rzezacy - tak posrodku.

Ollena, u nas tez pizdzi. Straszliwie.
Axarai, ja tez ciuchowo - siedze na ebay'u i poluje na ciuchy dla malego bo koszmar i masakra, wyrasta mi potwor ze wszystkiego tak, ze nie nadazam. Jutro moze Prajmaniego zalicze, to tez polookam za czyms sensownym - szorty, T-shirty, cos na lebek, dresowe porcieta na po domu, bluzy... BRAK!
Anka, nie sie, tylko hydraulika zastrzel. Albo faktycznie zostaw go z Tabim - jak sobie zamknie drzwi do lazienki, to go Tabi nie dostanie, a on poza lazienke tez nie wyjdzie. Faceta, ktory nie uprzedza ze za chwile odetnie wode, mozna zastrzelic i uniewinnia.
Moje marsiatko zasnelo... uff..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry