reklama

Ciąża po 40

Hej Wam,
Ale tu zmiany!

Andzike gratulacje dla Kacpra, prezentowal sie bosko w kosciele :-)
Co do basenu to robcie premiere, lepiej pozno niz wcale! Mia juz rok temu sie taplala na moich rekach, teraz wystarczy, ze raz sie kapala i od tamtej pory bedac na podworku raczkuje prosto do basenu, skoki na glowke uskutecznialaby gdyby nie moje czujne oko;-)

Aniu zdrowka dla Wandzi!

Majuska a Offa uzywacie? lub innego psikacza? PAtryk tez dostal mega uczulenia na skorze,okazalo sie ze od tych psikaczy bo psikalismy na gola skore (jako ze on w majtach samych po podworku biega).

TEraz moje wiesci z frontu. Mia mega marudna, ciagle wisi na rekach, a na podlodze potrafi sie rzucac tak, ze wali glowa o podloge. Nie wiadomo dlaczego, nagle siedzi i tak zaczyna robic:(
Znowu ma problemy z zasypianiem, dzis zrobila 2 zebowe kupy i powiem szczerze, ze chcialabym jej placze, wrzaski i marudzenie zebom przypisac. Ciagle nie chodzi i nie zanosi sie.
Trafil mi sie dziwny egzemplarz.

Marsa wyslalabym dalej jak na Marsa... jakies pomysly?

Jesli o psiurach mowa, to dzisiejszy solenizant konczy 10 lat. A POla w IE tez dzisiaj 2 lata.

Zobacz załącznik 569322

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska, u nas kupy sa rozne. Jak jest ladnie, to od twardego klocka, po uformowana "plasteline", ktora sie nie rozlazi, a przy odchyleniu pampera zachowuje ksztalt dupska. Jak sa zeby to rozmaicie. Od kilku dni jest srakowo, wiec kupa potrafi plynac, byc sluzowata, z grudkami, smierdzaca kwasno i w ogole koszmar z dramatem.

Ollena....solą posypać:-D generalnie nie psikam żadnym offem, tylko raz jak byliśmu u znajomych tydzień temu delikatne ją popsikałam po rękach, ale krostki wylazły na brzuszku i plecach , nie wiem czy to miało związek ?? bo faktycznie w tym dniu na wieczór wylazły te krostki, szkoda, że z marsem wciąz jak po grudzie:no:

Kłaczku no to u nas dokładnie tak samo to wygląda:sorry2:

Majuska, ja juz sama nie wiem czy to zeby czy nie. Bo w sumie az takich smierdzieli to mi dziecko nie walilo z okazji zabkowania, ale z drugiej strony grzebie wciaz palcami w tyle paszczy, co swiadczy o natarciu "5". Z trzeciej zas strony, to pcha te lapy do pyszcza, nie zawsze czyste...

U mnie kompletny brak czasu doczytałam cos niecoś i ja rozumiem ,ze ktoś musi szukac nowego domu dla psa nie każdy jedzie za granice na tzw"pewniaka" nie każdy ma na to fundusze i wiele innych rzeczy chyba dobrze,że ktoś daje ogłoszenie się stara ,a nie wyrzuci widac ,że psiur zadbany i pewnie mocno kochany .Ollena moja też ostatnio chce często na ręce i każe sobie pokazywać nauczyła się ostatnio kilku nowych słów autko ,ptaka i tatak(wiatrak ).A Borys też wali głową jak jest marudny:crazy:.Aniu dobrze ,że "sraczka" już ustąpiła to znaczy ,że leczenie skuteczne ,a co do demonów każdy wierzy w co chce wierzyć jedni w opętanie przez demony inni w niosacą szczęście czterolistna koniczynę.

Kłaczek w tej cholernej ankiecie musze podać dzieci, z którymi Wanda miała kontakt przed zachorowaniem. Widziałyśmy się 19 maja w Scunthorpe. Pamiętasz tę dziewczynkę w przychodni? matka mówiła że ona ma sraczkę i sprawdzałysmy czy jest odwodniona... nie mam pojęcia czy przypadkiem od niej Wanda nie złapała tej bakterii a Ty sprawdź lepiej Karola.

Ollena - dawno Cię nie było:angry: dziś właśnie o Was myślałam, zastanawiałam się czy Mia przekonała się do chodzenia, u nas też na razie niewiele się dzieje w tym temacie :-D
Pojawisz się u Majuski?
Majuska - ja też bym się zatęskniła za swoimi sierściuchami, nawet jak wyjechaliśmy na Majówkę bez nich to jakoś mi było dziwnie:baffled: a wiecie, że dziś jest Międzynarodowy Dzień Psa?

kłaczkowy opis kup dokładnie określa to co znajduję w pieluszce Kacpra :-D

Z okazji dnia piesków Amelia i psiapsiółki:-) 000_3694.jpg

Załączniki

• 000_3694.jpg
    000_3694.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 61
Cześć,

Ja dzisiaj tyrałam.

Aniu - jak dobrze ze jest diagnoza. Oby poszło w diabły. Skąd to u licha się wzięło ?

Majuska - kiedyś Misia wrzuciła
[h=1]Bristolską skalę uformowania stolca http://pl.wikipedia.org/wiki/Bristolska_skala_uformowania_stolca[/h]Jak to czytam i oglądam to się zastanawiam czy Julia nie jest chora. On od zawsze ma rzadkie kupy. Raz czy dwa miała nr 1. Czasem ma 2 a 3 i 4 nigdy nie miała. Najczęściej typ 6 z 7 + kawałki stałe .

reklama
Zoyka - ale tam nie ma mowy o tym, że zostały uwzględnione niemowlęta ( i to w okresie ząbkowania) oraz dzieci w wieku zaraz po niemowlęcym, które również jeszcze ząbkują.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry