Hej Wam,
Ale tu zmiany!
Andzike gratulacje dla Kacpra, prezentowal sie bosko w kosciele :-)
Co do basenu to robcie premiere, lepiej pozno niz wcale! Mia juz rok temu sie taplala na moich rekach, teraz wystarczy, ze raz sie kapala i od tamtej pory bedac na podworku raczkuje prosto do basenu, skoki na glowke uskutecznialaby gdyby nie moje czujne oko;-)
Aniu zdrowka dla Wandzi!
Majuska a Offa uzywacie? lub innego psikacza? PAtryk tez dostal mega uczulenia na skorze,okazalo sie ze od tych psikaczy bo psikalismy na gola skore (jako ze on w majtach samych po podworku biega).
TEraz moje wiesci z frontu. Mia mega marudna, ciagle wisi na rekach, a na podlodze potrafi sie rzucac tak, ze wali glowa o podloge. Nie wiadomo dlaczego, nagle siedzi i tak zaczyna robic
Znowu ma problemy z zasypianiem, dzis zrobila 2 zebowe kupy i powiem szczerze, ze chcialabym jej placze, wrzaski i marudzenie zebom przypisac. Ciagle nie chodzi i nie zanosi sie.
Trafil mi sie dziwny egzemplarz.
Marsa wyslalabym dalej jak na Marsa... jakies pomysly?
Jesli o psiurach mowa, to dzisiejszy solenizant konczy 10 lat. A POla w IE tez dzisiaj 2 lata.
Zobacz załącznik 569322
Ale tu zmiany!
Andzike gratulacje dla Kacpra, prezentowal sie bosko w kosciele :-)
Co do basenu to robcie premiere, lepiej pozno niz wcale! Mia juz rok temu sie taplala na moich rekach, teraz wystarczy, ze raz sie kapala i od tamtej pory bedac na podworku raczkuje prosto do basenu, skoki na glowke uskutecznialaby gdyby nie moje czujne oko;-)
Aniu zdrowka dla Wandzi!
Majuska a Offa uzywacie? lub innego psikacza? PAtryk tez dostal mega uczulenia na skorze,okazalo sie ze od tych psikaczy bo psikalismy na gola skore (jako ze on w majtach samych po podworku biega).
TEraz moje wiesci z frontu. Mia mega marudna, ciagle wisi na rekach, a na podlodze potrafi sie rzucac tak, ze wali glowa o podloge. Nie wiadomo dlaczego, nagle siedzi i tak zaczyna robic
Znowu ma problemy z zasypianiem, dzis zrobila 2 zebowe kupy i powiem szczerze, ze chcialabym jej placze, wrzaski i marudzenie zebom przypisac. Ciagle nie chodzi i nie zanosi sie.
Trafil mi sie dziwny egzemplarz.
Marsa wyslalabym dalej jak na Marsa... jakies pomysly?
Jesli o psiurach mowa, to dzisiejszy solenizant konczy 10 lat. A POla w IE tez dzisiaj 2 lata.
Zobacz załącznik 569322
Ostatnia edycja:
generalnie nie psikam żadnym offem, tylko raz jak byliśmu u znajomych tydzień temu delikatne ją popsikałam po rękach, ale krostki wylazły na brzuszku i plecach , nie wiem czy to miało związek ?? bo faktycznie w tym dniu na wieczór wylazły te krostki, szkoda, że z marsem wciąz jak po grudzie

.Aniu dobrze ,że "sraczka" już ustąpiła to znaczy ,że leczenie skuteczne ,a co do demonów każdy wierzy w co chce wierzyć jedni w opętanie przez demony inni w niosacą szczęście czterolistna koniczynę.
dziś właśnie o Was myślałam, zastanawiałam się czy Mia przekonała się do chodzenia, u nas też na razie niewiele się dzieje w tym temacie
a wiecie, że dziś jest Międzynarodowy Dzień Psa?