kłaczek
Fanka BB :)
Oj, misia, tez mam swoista monogamie - jak juz trafie na "swojego" speca od czegokolwiek to "moj ci on". Dentysty tak szukalam dlugo i pechowo bo mam fobie i trafic na goscia ktoremu pozwole dlubac w swoim pyszczu i nie bede tego przzezywac jak mrowka okres, jest ciezko. Az trafilam. Normalnie szczescie w oczach i moge do niego chodzic. Z odtwarzacza leca arie na baryton, pan doktor podspiewuje zacnym barytonikiem do wtoru, lub opowiada libretta zupelnie niepotrzebnie z reszta bo znam, ale jak on mi chirurgicznie wyjal "szostke" i przezylam to, to jak tylko bede w kraju, bede u niego robic uzebienie.
Anka_d, tez sama farbowalam, ale dalam sobie spokoj przed ciaza i jest ok. No plesn wylazi okropecnie, ale co mi tam - starosc nie radosc, mlodosc nie wiecznosc. A krotkie fryzurki faktycznie odmladzaja - to prawda. Tym ze Ci mieso nie smakuje to sie nie martw - nie musi. Bialko mozesz dostarczac w serze, jajkach itd., nie musisz jesc stricte miecha.
O, rany... Majuska, 2kg to kawal baby! No i grzeczna dziewczynka, stoi na glowie jak nalezy. Jest ok!
Anka_d, tez sama farbowalam, ale dalam sobie spokoj przed ciaza i jest ok. No plesn wylazi okropecnie, ale co mi tam - starosc nie radosc, mlodosc nie wiecznosc. A krotkie fryzurki faktycznie odmladzaja - to prawda. Tym ze Ci mieso nie smakuje to sie nie martw - nie musi. Bialko mozesz dostarczac w serze, jajkach itd., nie musisz jesc stricte miecha.
O, rany... Majuska, 2kg to kawal baby! No i grzeczna dziewczynka, stoi na glowie jak nalezy. Jest ok!
Artycha rozrabia czesto i porzadnie, wyglada ze taki owsik jak jego tatus.