Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pampers potrafi byc przelany na wylot - jemu nie przeszkadza. Pisza, ze kolo 18 miesiecy, dziecko potrafi juz potwierdzic ze chce siku. Karol ma 18 miesiecy i ma to w nosie. O, jezukolczasty... Nie chce czekac do 3 roku zycia!
I gratulacje dla Mijki!

...co prawda wstałam też jakoś tak po piątej, bo bachor urządził dziś taką piękną niespodziankę, ale wraz z wywiezieniem jej przez Kasię do żłoba ja zapadłam nadal w sen zimowy, tym bardziej, że aura tragiczna..taka typowo zlotowa
, ale Kacper to taki pogodny aniołeczek
, wystarczy mu oko puścić, albo chrumknąć jak świnka, a ten uchachany od ucha do ucha:-) No bo Maks od Flo to troszkę inny temperamencik, ja to wogóle myliłam często jego odgłosy z Paćkowymi, takie "potworzaste" troszkę, ale pieknie sie rechocze i grucha
Fajowe bachory mamy:-) Andzike może to jednak trzeba targać Marsa ze sobą, żeby np. trochę w podróży "ogarniał" bachorka ? A jak wogóle nasi Marsjanie?? chyba się sprawdzili , nie?
zresztą co do naszego stopnia upojenia alkoholowego to.....nie te lata
, chociaż komora ZERO się przydała:-) 
Następnym razem biorę swojego