D
delete
Gość
Dobry wieczór,
Nie odważyliśmy się pojechać na plażę. Spojrzałam w kamerki on-line i się przeraziłam ilością ludzi na plaży. Jak pomyślałam ,ze żeby się zamoczyć będę się ocierać o innych a obok naszego koca będzie inny koc-odpuściłam.
Byliśmy na 4 godzinnym spacerku w takim fajnym parku ze stawkami. Wróciliśmy umordowani. Upał nieziemski. Nawet Julka nei biegała tyle co zawsze. Dopiero w parku, pod drzewkami nabrała wigoru.Wróciła umorusana po pachy.
Co do alergii. To aj nie mam. Jednak ciągle łzawią mi oczy.
Narobiłyście smaka z tym serkiem z mikrofali .
Zobacz załącznik 574508Zobacz załącznik 574509Zobacz załącznik 574510Zobacz załącznik 574511
Nie odważyliśmy się pojechać na plażę. Spojrzałam w kamerki on-line i się przeraziłam ilością ludzi na plaży. Jak pomyślałam ,ze żeby się zamoczyć będę się ocierać o innych a obok naszego koca będzie inny koc-odpuściłam.
Byliśmy na 4 godzinnym spacerku w takim fajnym parku ze stawkami. Wróciliśmy umordowani. Upał nieziemski. Nawet Julka nei biegała tyle co zawsze. Dopiero w parku, pod drzewkami nabrała wigoru.Wróciła umorusana po pachy.
Co do alergii. To aj nie mam. Jednak ciągle łzawią mi oczy.
Narobiłyście smaka z tym serkiem z mikrofali .

Zobacz załącznik 574508Zobacz załącznik 574509Zobacz załącznik 574510Zobacz załącznik 574511
u mnie próby zrobienia zdjęć kończą się na smudze albo Kubula od razu biegnie żeby sprawdzić jak wychodzi i jest np. na focie tylko wielkie oko
dobrze że tylko jedna. Od rana podziubałam się z chłopem to sobie pojechał do Doncaster mimo iż mielismy wspólne zaproszenie na kawę. Podobno jest chłodno i nie ma co ciągać Wandy po ludziach. Bosko
to nie będzie fajna niedziela bo wróci dalej na mnie obrażony i zawiśnie przed telewizorem. Wielka doopa i tyle, pewnie pójdę na spacer żeby się z nim nie kłocić.