reklama

Ciąża po 40

reklama
Dzień dobry,

Majuska - dokładnie tak, sfermentowane owoce w ramach kolacyji wypiłyśmy. Ponieważ dziś pogoda do bani, to po powrocie z pracy z tą samą koleżanką - w ramach profilaktyki p/ bólowi głowy (bo ciśnienie u nas dziś dupne) to Irish Cream... fajnie mi, tylko cós sennie się zrobiło, ale bólu głowy BRAK - znaczy się działa!!!!!!!!!!!!!!!!

Zoyka - bardzo ładnie Julcia wygląda w kiteczku.

hełoł z wieczora :-D
Majuska gratulacje z okazji Karolka :-D
Katrina nie ma jak to zjeść nieco winogronek na kolacyjkę ;-) Może ja dziś spróbuje.
Zoyka przesadzasz - Jula fajnie wygląda i tyle.
Flo ja chce jedną scianę przemalować na czarno - taką farbą "tablicową" ale nie wiem jak się to nazywa. Czytałam, widziałam gdzieś a przy zapędach Kubuli będzie idealnie :-D Gołębi błękit jest idealnym tłem dla innych kolorów :baffled:
Zrobiłam kluseczki: serek z Włoszczowy taki na serniki (gęste homo bez dodatków smakowych) + 2 jaja + trochę mąki + łyżeczka cukru i szczypta soli - ogólnie zamysł z Zoykowego przepisu - reszta kombinacja :-D
Ciasto wyszło takie jak na kluski kładzione, a same kluski wyszły całkiem smaczne - posypałam cukrem + dorzuciłam masło i Kubula wciągnął cały talerzyk. M. resztę.
Sądzę że na tej samej zasadzie można popełnić wersje wytrawną, wrzucić zioło i dorzucić jakiś sosik albo z samym masełkiem podać.
aa FLO przepis na tartę plizzzzz :-D

moja inspiracja kolacyjna na dzisiejszy wieczór:
zupa...z takiej rośliny..a właściwie to z jej szyszek chyba..ta roslina jest na ch...chmiel czy jakos tak :-D dobra zupka, leżakowała chwile w komorze 0 i jest pyszna:-D
ide oglądać "Drogówkę"

EDIT : przypomniało mi sie, jak stary mi opowiadał, że przyjechał dzis po Paćkę do żłoba, a ona cała czarna od piachu i jakiejś ziemi, wchodziła właśnie z "ciocią" pod prysznic:-D

Ostatnia edycja:
Majuska - braawo,braawo, bravissimmo ! 21 lat to piękny wiek ;-)

Mamy trzy przebite trójki. Jedna już była od dawna a teraz trzy nowe na raz. Mamy też nowe słowo : hallo !

Tak, jak piałam rano Julka poszła z sąsiadką na spacer. Długo nie wracały więc zapukałam do sąsiadki. Okazało się, ze była bardzo grzeczna, szła ładnie za rączkę. A potem przejął ją Sąsiad i poszli na plac zabaw. Po 2 godzinach poszłam na plac zabaw zobaczyć co się dzieje bo dziecko bez picia i tylko na butli mleka o 8 rano było. A tam sąsiad na czworaka na wieży drewnianej ze zjeżdżalnią i Julka zjeżdżająca cała szczęśliwa.Wypiła od razu całą butlę picia. Wcale wracać jeszcze nei chciała. Jak już wróciłyśmy to jadała suchy chleb zanim jej jajecznicę zrobiłam :)))))

Misia cieszę się ze smakowało. Spróbuj kotlecików jajecznych. Julce smakowały.

Właśnie ,Flo - przepis na tartę bo też kupiłam dzisiaj cukinie bo uwielbiam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zoyka przez pocztę z której to konto zakładała - powinna wejść na BB i wpisać nick i pocztę z którego Kłaczka zakładała i wówczas jej na pocztę powinno przyjść hasło w stylu "eciepecie879678".
Flo o TO mi chodziło ale chyba będzie to ściana prowadząca do kuchni :baffled:. Tak czy siak na 99% żadnego innego malowania przez najbliższe 4-6 lat nie będzie.
Zoyka może też wrzucisz te przepisy na kulinaria ? nie będziemy potem szukać tutaj.
O i Ania mogłaby te przepisy z kajecika babuni wrzucić.

Dla KŁACZKA:
Tak jak pisałam: na górnej listwie: login / hasło / zaloguj się : trzeba kliknąć w zaloguj się i tam jest opcja: nie pamiętam hasła:
"Podajesz zły login lub hasło. Cofnij się (używając klawisza "Wstecz" w przeglądarce) i wprowadź właściwe dane. Pamiętaj, że ważna jest wielkość liter (sprawdź CapsLock!). Nie pamiętasz hasła? Kliknij tutaj!

Masz za sobą 3 próby z 5. Jeśli zużyjesz wszystkie 5, zablokujemy dostęp do Twojego konta na 15 minut, ze względów bezpieczeństwa. Aby przeglądać to forum musisz się najpierw ZAREJESTROWAĆ."

a jak nic z tego nie wyjdzie to zrobi Kłaczka BIS :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry