reklama

Ciąża po 40

Misia - wkleiłam kłaczkowi na FB to wszystko.

A widzisz, W FAQ widzialam o tym odzyskaniu hasła ale po klikniecie przenosiło mnie zupelnie gdzie indziej.

Przepisy wrzuciłam :)

reklama
a robiła któraś placuszki z cukinii ? ale chodzi mi o taką wersję, która nie wciąga aż tyle tłuszczu :-(
Kiedy zaczyna pojawiać się dynia ? jeszcze trochę musimy poczekać ?

ja robię dyniową ze świeżym imbirem i Kubula wciągał, placuszki z cukinii też ale ... są za tłuste jak na mój gust i szukam sprawdzonego przepisu mniej nasączonego tłuszczem.

Witam , kompowstrętu nie mam ,ale za to szukam Majce książek do szkoły-dziś kolejna jazda po księgarniach[nie chcę zamawiać przez allegro bo to podręczniki z CD i nie ma gwarancji ,że płyta dojdzie cała].
Młode zastrajkowały nie chcą same jechać do babci, sumiennie pomagają w kuchni -która po ich gotowaniu wygląda jak pobojowisko.
Miłego dnia ,smacznej kawusi

Witam 40-tki! Przyznam, że czasami podczytuję, ale na pisanie już czasu nie starcza. 2.5 latek + praca w domu to masakra :)
Dziewczyny trochę prywaty wrzucę :) Niektóre z Was juz pewnie widziały na fb, zbieramy kasiorę dla córki mojej kolezanki. Zośka to wcześniak z 31 tyg., podejrzenie Zespołu Westa, więc kolorowo nie jest. Jest możliwość rehabilitacji w Amsterdamie i terapia aminokwasami. No ale kasa ogromna. Kasia - mama Zosi, to bardzo dzielna osoba, całym sercem wierząca w to, że Zośka będzie rozwijać się w normie. Ma 4% szans, ze tak będzie. Do tego zostały same, bo tata nie zniósł odpowiedzialności :( . Zatem moja ogromna prośba, udostępniajcie na swoich fb. Im więcej osob to zobaczy, tym większa szansa na pieniądze dla Zosi.
Zazwyczaj nie biorę udziału w takich akcjach, ale to Zosia wzrusza mnie bardzo.

https://www.facebook.com/photo.php?...407.1073741828.391163391003598&type=1&theater

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry