Olaboga dziewczyny...byłam w Lidlu i takim dużym dziecinnym sklepie wózki pooglądać, potem zrobiłam i zjadłam obiad i czuję się jakbym zaorała hektar pola
..wielki brzuchol daje popalić i chyba pogoda
Chyba sie wreszcie zdecydowałam na wózek, ale jeszcze ze starym jutro obgadam jak wróci, tak mi sie fajnie złożyło, że będe miała zastrzyk niespodziewanej gotówki więc postanowiłam, że kupię wypasioną furę i zdecydowałam się na X landera XQ ( ja to raczej jestem zwolenniczka nowoczesnych trendów;-) ), ale z 2011 bo dopiero od tego roku robią z możliwościa przekładania spacerówki w dwu kierunkach jazdy. Potem opylę ten wózek na allegro i trochę kasy się zwróci

, ale ja ogólnie nie wyglądam ( podobno) na swój wiek więc jest ok
)))) Dwa lata temu jak poszłam na pierwsza wywiadówkę do liceum mojej córy to pani się pytała czy jestem jej siostrą...to tak miło było
))))
Mój jeszcze nie ma cykora , na razie jest wciąż zafascynowany tym co się dzieje w moim brzuchu, śpiewa do niego piosenki itp. jak usiłuję go czymś wystraszyć to on ostro twierdzi, że jest na wszystko przygotowany, zobaczymy jak długo ten stan jeszcze potrwa
)))
..wielki brzuchol daje popalić i chyba pogoda
Chyba sie wreszcie zdecydowałam na wózek, ale jeszcze ze starym jutro obgadam jak wróci, tak mi sie fajnie złożyło, że będe miała zastrzyk niespodziewanej gotówki więc postanowiłam, że kupię wypasioną furę i zdecydowałam się na X landera XQ ( ja to raczej jestem zwolenniczka nowoczesnych trendów;-) ), ale z 2011 bo dopiero od tego roku robią z możliwościa przekładania spacerówki w dwu kierunkach jazdy. Potem opylę ten wózek na allegro i trochę kasy się zwróci
Nasi to by sie dopiero zdziwili, bo myśmy figlowali z rana jak oni szli do szkoły ( oboje mieliśmy nienormowany czas pracy ) wieczorami i w nocy się nie dało bo raz że my zmęczeni, a dwa to jednak jak nastolatki są w domu to strachKażde dziecko się dziwi, że mamusia z tatusiem mogą figlować nocami, bo to niby domena młodych. A chała, bo nie ma to jak ryczące 40tki. Mniam

Możemy Basiu, możemy, mój stary młodszy ode mnie o cztery lataDziewczyny, mamy tyle lat ile mamy i już. Najważniejsze, że naszym... no też przecież czterdziestakom się podobamy, A czasem i młodszym możemy się podobać, co nie?![]()

, ale ja ogólnie nie wyglądam ( podobno) na swój wiek więc jest ok Mój jeszcze nie ma cykora , na razie jest wciąż zafascynowany tym co się dzieje w moim brzuchu, śpiewa do niego piosenki itp. jak usiłuję go czymś wystraszyć to on ostro twierdzi, że jest na wszystko przygotowany, zobaczymy jak długo ten stan jeszcze potrwa